Απόλυτη ισορροπία στην «μάχη» του Κυπέλλου

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Με τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να βρίσκονται για λίγο στον «πάγο» το σημερινό κουπόνι είναι αρκετά… λειψό, ωστόσο ακόμη και έτσι υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΚΑΒΑΛΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (15:00): Αγχώθηκε αλλά προκρίθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η Καβάλα, η οποία τελικά κατάφερε να προσπεράσει το εμπόδιο του Αιγέα Πλωμαρίου στην Λέσβο, επικρατώντας με 1-2 στην παράταση των νησιωτών στα πλαίσια της Γ’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «αργοναύτες» έκαναν βαρύ ροτέισον και κατάφεραν να προηγηθούν στο 53’ με τον Κασέμι, όμως η απάντηση από πλευράς γηπεδούχων ήταν άμεση καθώς ο Χρυσάφης στο 59’ ισοφάρισε σε 1-1 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα μετά από 90’ αγώνα. Στην παράταση η Καβάλα ήταν πιο απειλητική και τελικά κατάφερε να βρει την «λύτρωση» στο 118’ με το τέρμα του Μάντιτς ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-2, με το οποίο οι Καβαλιώτες πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού. Το περασμένο Σάββατο η Καβάλα κατάφερε να φύγει με τον βαθμό από την Θεσσαλονίκη καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Ηρακλή για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. 

Δες τι παίζει σήμερα

ΚΑΒΑΛΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (15:00): Από την Καβάλα ξεκινά το φετινό ταξίδι στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θα αντιμετωπίσει σήμερα το μεσημέρι την ομώνυμη ομάδα για την Δ’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Την περασμένη σεζόν η πορεία των «Αρκάδων» στην διοργάνωση σταμάτησε σχετικά νωρίς, συγκεκριμένα στην Φάση των «16» από τον Πανσερραϊκό όπου και γνώρισαν τον αποκλεισμό με συνολικό σκορ 1-3 ενώ είχε προηγηθεί η πρόκριση επί του Καμπανιακού (Super League 2) στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Αστέρας προέρχεται από εκτός έδρας νίκη με 1-3 κόντρα στην Καλλιθέα για την 7η αγωνιστική της Super League. Στο αγωνιστικό κομμάτι είχαμε την ξαφνική λύση συνεργασίας των «Αρκάδων» με τον Κλόντ Μακελελέ, κάτι που σημαίνει πως στο σημερινό παιχνίδι ο Αστέρας θα εμφανιστεί με υπηρεσιακό τεχνικό στην άκρη του πάγκου.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΚΑΒΑΛΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ)

ΜΟΝΑΚΟ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (20:00): Με το… δεξί μπήκε στην διοργάνωση η Μονακό, καθώς κατέβαλε με περισσότερη ευκολία απ’ ότι δείχνει το τελικό 93-80 την αντίσταση της Ολίμπια Μιλάνο εντός έδρας. Παρόλα αυτά, στο ήδη υπάρχων πρόβλημα με την απουσία του Νικ Καλάθη για τον επόμενο ένα μήνα, ήρθε να προστεθεί και αυτό του Κορκμάζ. Ο Τούρκος γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος αποτέλεσε την κορυφαία μεταγραφή της ομάδας του Πριγκιπάτου το καλοκαίρι, υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες. Έτσι, η διοίκηση είναι στην αγορά για να προσθέσει έναν παίκτη έστω και προσωρινά στα γκαρντ, με το όνομα του πρώην nbaer, Αντόνιο Μπλέικνι να δεσπόζει στο ρεπορτάζ. Απόψε απέναντι στην Μακάμπι οι γηπεδούχοι έχουν προβάδισμα παρά τις απουσίες, καθώς έχουν «βαθύ» ρόστερ και μεγάλη ποιότητα. Οι Τζέιμς, Οκόμπο και Στράζελ μπορούν να καλύψουν τα «κενά» και να ντουμπλάρουν τις νίκες της ομάδας τους στην Ευρωλίγκα με περισσότερους από τρεις πόντους διαφορά.

Δες πότε παίζει η Εθνική Ελλάδας 

ΜΟΝΑΚΟ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (20:00): Δυσκολεύτηκε αρκετά να καταβάλει την αντίσταση της Βιλερμπάν στην πρεμιέρα. Επικράτησε στην ουδέτερη έδρα του Βελιγραδίου με σκορ 89-82, με τον νικητή να ξεκαθαρίζει ουσιαστικά στα τελευταία λεπτά. Πρωταγωνιστής ήταν ο Ταμίρ Μπλατ, ο οποίος αναδείχθηκε και MVP της αγωνιστικής με 21 πόντους και 12 ασίστ! Ο Όντεντ Κάτας, παρά τις σημαντικές αποχωρήσεις των Μπόλντγουιν, Κόλσον και Νίμπο, έχει φτιάξει και πάλι ένα ανταγωνιστικό σύνολο με αρκετή αθλητικότητα και ταλέντο. Δύσκολα θα επαναλάβει την περυσινή πορεία, όμως αν η κατάσταση ήταν φυσιολογική στο Ισραήλ, θα μπορούσε να έχει μια χαρά εικόνα. Το αναφέρουμε αυτό, διότι ήδη ο Τζόρνταν Λόιντ (σ.σ. πρώην παίκτης της Μονακό) που ήταν η καλύτερη καλοκαιρινή της προσθήκη, έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην χώρα. Είναι δεδομένο πως υπάρχει αναστάτωση και αυτό θα επηρεάσει και απόψε, οπότε δύσκολα θα αποφύγει την ήττα έστω και οριακά. 

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΜΟΝΑΚΟ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από