Δάκρυσε ο Ινιέστα στο «αντίο» του: «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα» (vids)

Ο Αντρές Ινιέστα αποχαιρέτησε και επίσημα το ποδόσφαιρο την Τρίτη (8/10) και κατά τη διάρκεια του αντίο του λύγισε από δάκρυα συγκίνησης.

Ο Αντρές Ινιέστα ανακοίνωσε χθες (7/10), όπως είχε προγραμματίσει μέσω των social media- ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση σε ηλικία 40 ετών, μετά από μια λαμπερή καριέρα γεμάτη τρόπαια που διήρκεσε 24 χρόνια.

Σήμερα (8/10), σε συνέντευξη Τύπου ένας δακρυσμένος Ινιέστα, είπε:

Διαβάστε επίσης: Η γενιά του Λαμίν Γιαμάλ: Μουζακίτης, Κωστούλας αλλά και οι άλλοι 17χρονοι του Europa League (vids)

«Παρακαλώ επιτρέψτε μου να είμαι λίγο συναισθηματικός σήμερα. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα. Δεν το φανταζόμουν ποτέ. Ναι, όλα αυτά τα δάκρυα που χύσαμε αυτές τις μέρες είναι δάκρυα συγκίνησης, περηφάνιας. Δεν είναι δάκρυα λύπης. Είναι τα δάκρυα αυτού του αγοριού από μια μικρή πόλη όπως η Φουενταλμπίγια, που είχε το όνειρο να γίνει ποδοσφαιριστής και το πέτυχε μετά από πολύ σκληρή δουλειά, θυσίες και πάντα προσπαθώντας να μην τα παρατήσω ποτέ, βασικές αξίες στη ζωή μου. Νιώθω πολύ περήφανος για αυτό το μονοπάτι, με όλους τους ανθρώπους που με έχουν συνοδεύσει».

«Ένας από τους πιο μαγικούς συμπαίκτες και έναν από αυτούς που μου άρεσε περισσότερο να παίζουμε μαζί, ο Αντρές Ινιέστα, η μπάλα θα σου λείψει και σε εμάς το ίδιο! Σου εύχομαι τα καλύτερα, είσαι φαινόμενο», ο πρώην συμπαίκτης της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι. έγραψε στα social media.

Δεύτερος στη «Χρυσή Μπάλα» του 2010 πίσω από τον Μέσι, ο Ινιέστα μετά τις υπέροχες περιόδους του με την Ισπανία και την Μπαρτσελόνα το 2018 και μετακόμισε στην Ιαπωνία για να παίξει στη Βίσελ Κόμπε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από