Νεκρός 27χρονος ποδοσφαιριστής στη Λάρισα: Απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό του

Δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (6/10) στη Λάρισα, με 27χρονος ποδοσφαιριστή να χάνει τη ζωή του .

Σοκαριστικές στιγμές ζει η κοινωνία της Λάρισας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το πρωί της Κυριακής το onlarissa.gr, δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λάρισα, με αυτοκίνητό που εξετράπη της πορείας του, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, χτύπησε σε κολόνα φωτισμού και τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμού του οδηγού του.

Πρόκειται για 27χρονο ποδοσφαιριστή του ΑΟ Φύλλου στην Καρδίτσα. O νεαρός αγαπούσε το ποδόσφαιρο και είχε αγωνιστεί στην ομάδα του χωριού του, την Δόξα Υπέρειας, αλλά και στον Αχιλλέα Φαρσάλων.

«Σύσσωμη η οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων εκφράζει την θλίψη της και τα ειλικρινή, βαθιά και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και τους φίλους του Χρήστου Κερμελίδη o oποίος έφυγε τόσο άδικα και απροσδόκητα σε ηλικία μόλις 27 ετών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Στην κηδεία του θα παραστεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ομάδας μας ενώ θα κατατεθεί και στεφάνι στην μνήμη του», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ομάδα του 27χρονου.

Παρά την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, που έσπευσε στο σημείο με δύο υδροφόρα και δύο βοηθητικά οχήματα, δεν κατέστη δυνατό να απεγκλωβιστεί ο οδηγός πριν η φωτιά καταστρέψει ολοσχερώς το όχημα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από