ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πάρτι της Ένωσης στο ντέρμπι της πρεμιέρας

Η ΑΕΚ διέλυσε με 3-0 τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα της Women's Football League και έκανε ιδανικό ποδαρικό στο πρωτάθλημα.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ, καθώς επικράτησε με 3-0 στην πρεμιέρα της Women’s Football League έχοντας πρωταγωνίστρια την Κόγγουλη που σκόραρε δύο φορές. Μπροστά σε 600 οπαδούς της η Ένωση πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα γκολ.

Οι γηπεδούχες μπήκαν δυνατά και μόλις στο 9′ η Κόγγουλη πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ και άνοιξε το σκορ. Η ΑΕΚ είχε τα ηνία του αγώνα, πιέζοντας να βάλει και δεύτερο γκολ, χωρίς επιτυχία. Η Καπνίση στο 30′ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ, ενώ στο 36′ η Κόγγουλη αν και πέρασε την αντίπαλη γκολκίπερ, δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει τελική προσπάθεια. Το «τριφύλλι» έχασε μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις, με την άμυνα της ΑΕΚ να απομακρύνει τη μπάλα στη γραμμή.

Διαβάστε επίσης: Μήπως ο Πεπ έχει δίκιο: Οι απανωτοί χιαστοί, το Παγκόσμιο Συλλόγων και τα… 100 ματς ανά σεζόν (vids)

Στο 58′ η Κόγγουλη κατάφερε να ξεφύγει και να περάσει την γκολκίπερ του ΠΑΟ, «εκτέλεσε» και μετά από λανθασμένη απομάκρυνση έκανε το 2-0! Η ΑΕΚ δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο και έτσι στο 82′ η Βιολάρη από κοντά έκανε το 3-0. Μέσα σε δύο λεπτά, στο 84′ και το 85′, η «Ένωση» έφτασε μία ανάσα από το να σκοράρει κι άλλα τέρματα, με την Χατζηνικολάου και την Κόγγουλη να στέλνουν τη μπάλα έλαχιστα άουτ. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τις «κιτρινόμαυρες» να πανηγυρίζουν με τον κόσμο της ομάδας, σε μία ιδανική πρεμιέρα.

ΑΕΚ (Νίκος Κωτσοβός): Γιαννακούλη, Ζαγκλή, Καπνίση, Τσελέντη, Παυλοπούλου, Τζουτζουράκη, Γεωργίου, Στεφάτου, Παναγιώτου, Βιολάρη, Κόγγουλη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από