Τα δύο ευρωπαϊκά του Ολυμπιακού, έχουν πλέον τα βιβλία τους

Τα δύο ευρωπαϊκά του Ολυμπιακού, έχουν πλέον τα βιβλία τους

Δύο νέα βιβλία για την διπλή επιτυχία του Ολυμπιακού, ο οποίος κατέκτησε ευρωπαϊκό τρόπαιο μέσα στην ίδια χρονιά σε άνδρες και νέους.

Μετά τα βιβλία «Ολυμπιακός σημαίνει γκολ» και «Η Ολυμπιακάρα του Γουλανδρή (1972-74)», ο Καβαλιώτης εκπαιδευτικός και συγγραφέας Πρόδρομος Χρηστίδης προσφέρει στο αναγνωστικό κοινό άλλα δύο πονήματα, τα οποία είναι αφιερωμένα στα ευρωπαϊκά τρόπαια που κατέκτησαν οι ερυθρόλευκοι σε άνδρες και νέους.

Το βιβλίο με τίτλο «Ένας Θρύλος στον ουρανό της Ευρώπης», είναι αφιερωμένο στην κατάκτηση του «UEFA Youth League» από την Κ19 του Ολυμπιακού, η οποία έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κατέκτησε ευρωπαϊκό τίτλο στο ποδόσφαιρο… Το έτερο βιβλίο έχει τίτλο «Πειραιάς – ‘Αγιά Σοφιά’, μια ευρωκούπα δρόμος» και αναφέρεται φυσικά στην κατάκτηση του «UEFA Conference League», που έλαβε χώρα λίγο καιρό μετά την τρομερή επιτυχία της ομάδας νέων.

Και τα δύο βιβλία παρέχουν αναλυτική περιγραφή όλων των αγώνων που έδωσε ο σύλλογος στις δύο αυτές διοργανώσεις, από το πρώτο παιχνίδι μέχρι και την κατάκτηση των τροπαίων! Επίσης, εντός αυτών υπάρχουν φωτογραφίες και δηλώσεις των πρωταγωνιστών, πρωτοσέλιδα εφημερίδων από την επομένη των κατακτήσεων και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα στοιχεία! Είναι δύο βιβλία που δεν πρέπει να λείπουν από καμία ερυθρόλευκη βιβλιοθήκη…

Όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει τα δύο αυτά βιβλία, μπορεί να πατήσει ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ