Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεν ψάχνω τα ρεκόρ αλλά να κερδίζει η ομάδα»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με δηλώσεις του τόνισε ότι δεν ψάχνει πλέον τα ατομικά ρεκόρ αλλά πως θα προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε στην συνέντευξη Τύπου μετά τον νικηφόρο αγώνα την Αλ Νασρ με την Αλ Ραγιάν του Κατάρ για αγώνα του AFC Champions League (β’ όμιλος).

Μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μίλησα για την επιθυμία του να βοηθάει την ομάδα του με όποιον τρόπο μπορεί ενώ τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρουν πλέον τα ατομικά ρεκόρ.

«Ήταν ένα δυνατό και δύσκολο ματς όπως όλα τα ματς στο AFC Champions League, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και αμυνθήκαμε καλά για να εμποδίσουμε τον αντίπαλο να δημιουργήσει εύκολες ευκαιρίες», είπε αρχικά και συνέχισε.

«Δεν έχει σημασία πια αν είμαι ο καλύτερος ή όχι, δεν με νοιάζει πια αυτό. Είναι καλό για έναν παίκτη να βάζει γκολ, αλλά για μένα είναι καλύτερο να κερδίζει η ομάδα.
Έχω συνηθίσει να σπάω ρεκόρ και δεν τα ψάχνω πια. Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα τώρα είναι να απολαμβάνω και να βοηθάω τον Αλ Νασρ και τους συμπαίκτες μου να κερδίσουν», τόνισε.

Ο Ρονάλντο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη Σαουδική Pro League την περασμένη σεζόν με 35 γκολ.

«Το γκολ μου κόντρα στην Αλ Ραγιάν ήταν διαφορετικό και σημαντικό γιατί ο πατέρας μου θα το χαιρόταν αν ζούσε, καθώς σήμερα (σ.σ χθες) ήταν τα γενέθλιά του» είπε κλείνοντας την ομιλία του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από