Διαστημικός στην Ευρώπη

Διαστημικός στην Ευρώπη

Θετικό το πρόσημο και της χθεσινής στήλης (+23 μονάδες) παρότι ο ΠΑΟΚ δεν άντεξε στην Πόλη και στην τελευταία φάση του αγώνα χάθηκε το +1 (ασιατικό). Πλήρωσαν όμως η κάρτα του Οζντόεφ και το Goal/Goal στο Νις – Σοσιεδάδ από το ημίχρονο.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Στις 20:45 ανανεώνουμε το ραντεβού μας στην εκπομπή του Χρήστου Ραγκάτση στο Youtube του Betarades.gr.

Εσπανιόλ – Βιγιαρεάλ

Η Εσπανιόλ άντεξε για 75 λεπτά το Σάββατο στη Μαδρίτη, αναμενόμενα ηττήθηκε από την Ρεάλ (4-1), αλλά στα δύο τελευταία εντός έδρας πήρε 6 βαθμούς σκοράροντας 5 φορές απέναντι σε Ράγιο (2-1) και Αλαβές (3-2).

Ικανή η ομάδα του Γκονσάλες να συμβάλει σε πλούσιο παιχνίδι, απέναντι σε μία Βιγιαρεάλ που προσφέρει απλόχερα θέαμα, μετρώντας 6/6 goal/goal στην σεζόν, εκ των οποίων τα 5 συνδυάστηκαν με over 2.5. Προβλέπουμε χορταστικό ματς στο Κορνεγιά, ποντάρουμε στο Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.08.

Θέλτα – Ατλέτικο

Η Θέλτα γνωρίσε 3η σερί εκτός έδρας ήττα στο Σαν Μαμές την Κυριακή, όπου και πάλι έδειξε δυνατά δημιουργικά χαρακτηριστικά. Εντός έδρας μετρά 3/3 νίκες με 2+ γκολ σε όλες και δείχνει ότι έχει το στυλ να προβληματίσει την άμυνα της Ατλέτικο.

Οι Μαδριλένοι έχουν αρκετές επιλογές για να παρουσιάσουν φρέσκο επιθετικό πρόσωπο στο Βίγκο, όπου τρέχουν εξαιρετική παράδοση. Παίζουν άμεσα και το τέμπο αναμένεται γρήγορο στο “Μπαλαΐδος”. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5, σε απόδοση 2.08, το οποίο επιβεβαιώθηκε και στα 6 φετινά της Θέλτα.

Τότεναμ – Καραμπάγκ

Η Τότεναμ είναι το μεγαλύτερο στοιχηματικό φαβορί της βραδιάς, έχει την ποιότητα και το πιεστικό στυλ παιχνιδιού για να “πνίξει” τους Αζέρους. Το υψηλό της πρέσινγκ όμως συχνά επιτρέπει επικίνδυνο transition στους αντιπάλους και η Καραμπάγκ είναι μία δεμένη ομάδα, με τον ίδιο προπονητή από το 2008.

Με γρήγορους μπροστινούς που βρήκαν δίχτυα και στα 10 τελευταία εκτός έδρας για το Europa League, πέρσι το έκαναν σε Λεβερκούζεν (δις), Μόλντε και Μπράγκα. Αξιόλογο το Goal/Goal σε απόδοση 2.07, με την άμυνα της Τότεναμ να έχει πιθανώς αλλαγές σε πρόσωπα.

Λυών – Ολυμπιακός

Με ένα από τα δύο πιο δύσκολα παιχνίδια του προγράμματος κάνει πρεμιέρα στο Europa League ο Ολυμπιακός, κουβαλώντας την “αύρα” της ανοιξιάτικης κατάκτησης του Conference League. Διαστημικός στην τρομερή πορεία των “ερυθρόλευκων” ο Ελ Κααμπί, στα 9 νοκ άουτ παιχνίδια του 2024 σκόραρε 11 φορές!!!

Έχει ξεκινήσει καλά και την φετινή σεζόν ο Μαροκινός στράικερ, διατηρεί υψηλά ποσοστά ευστοχίας κι απέναντι στα στόπερ των Γάλλων που είναι επιρρεπή σε λάθη θα βρει στιγμές. Επιλογή το να σκοράρει ο Ελ Κααμπί σε απόδοση 3.10.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:00 | Εσπανιόλ – Βιγιαρεάλ  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.08)

22:00 | Θέλτα – Ατλέτικο  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.00)

22:00 | Τότεναμ – Καραμπάγκ  ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.07)

22:00 | Λυών – Ολυμπιακός  ➡ Ελ Κααμπί να σκοράρει (απόδοση 3.10)

πηγή: bethome.gr

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ