Πρόκριση στο «ρελαντί» για τη Σίτι (2-1) – Ξέσπασε η Τσέλσι κόντρα στην Μπάροου (5-0)

Πρόκριση στο «ρελαντί» για τη Σίτι (2-1) – Ξέσπασε η Τσέλσι κόντρα στην Μπάροου (5-0)

Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι πήραν εύκολες προκρίσεις στον επόμενο γύρο του Carabao Cup, επικρατώντας των Γουότφορντ και Μπάροου αντίστοιχα.

Εύκολο έργο είχαν στον 3ο γύρο του Carabao Cup η Μάντσεστερ Σίτι και η Τσέλσι, επικρατώντας με 2-1 της Γουότφορντ και 5-0 της Μπάροου αντίστοιχα.

Οι «Πολίτες» και οι μπλε του Λονδίνου πήραν τα εισιτήρια για την επόμενη φάση του θεσμού, η Λέστερ χρειάστηκε τα πέναλτι για να κάμψει την αντίσταση της Γουόλσολ και να προκριθεί με 0-3 στη διαδικασία, ενώ η Άστολ Βίλα πέρασε από την έδρα της Γουίκομ με 2-0.

Διαβάστε επίσης: Δεν τα κατάφερε ο Μασούρας- Έξω και ο Ζέλσον Μαρτίνς- Στην Γαλλία ο Μπακούλας και…

Στο Μάντσεστερ η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα υποδέχθηκε τη Γουότφορντ, με τον Ισπανό τεχνικό να πραγματοποιεί αρκετές αλλαγές σε σχέση με τα παιχνίδια της Premier League, μετά και το ντέρμπι κόντρα στην Άρσεναλ πριν από λίγες ημέρες.

Οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης, με 2 γκολ από το πρώτο ημίχρονο.

Αρχικά ο Ντοκού άνοιξε το σκορ την ομάδα του στο 5ο λεπτό, όταν μετά από κλέψιμο του Φόντεν και γύρισμα του Γκρίλις, έφερε την μπάλα στο δεξί με υπέροχη ντρίμπλα και με σουτ από τα όρια της περιοχής σκόραρε για το 1-0. Στο 38΄ Ματέους Νούνιες διπλασίασε το προβάδισμα της Σίτι με διαγώνιο σουτ, γράφοντας το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 στο 86′ με τον Ινς, όμως στα λεπτά που απέμεναν δεν μπόρεσαν να βρουν και το γκολ της ισοφάρισης.

Μάντσεστερ Σίτι: Ορτέγα, Γουόκερ, Στόουνς, Μπρέιθγουέιτ (Γκβαρτνιόλ 76′), Λιούις, Ο’ Ρέιλι (72′ Ράιτ), Νούνιες, ΜακΆτι, Γκρίλις, Φόντεν, Ντοκού (46′ Σαβίνιο)

Γουότφορντ: Μποντ, Ογκμπόνα, Πόρτεους, Μόρις, Λαρουσί (60′ Μπασίρου), Ινς, Λουζά, Σεμά, Μπάα (75′ Βάτα), Εμποσέλε (Πολόκ 75′), Μπάγιο (61′ Τσακβετάτζε)

Στο Λονδίνο η Τσέλσι συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και τις νίκες με μεγάλα σκορ, «διαλύοντας» την Μπάροου, ομάδα της 4ης λατηγορίας της Αγγλίας με 5-0.

Ο Ενκουκού σκόραρε δις στο 8′ και το 15′, με το αυτογκόλ του Πολ Φάρμαν να διαμορφώνει το 3-0 του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ο Πέντρο Νέτο έγραψε το 4-0 στο 48ο λεπτό, ενώ το τελικό 5-0 έκανε ξανά ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ολοκληρώνοντας το χατ τρικ του.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Μάντσεστερ Σίτι-Γουότφορντ 2-1
Τσέλσι-Μπάροου 5-0
Γουόλσολ-Λέστερ 0-0 (0-3 πεν.)
Γουίκομ-Άστον Βίλα 0-2

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ