Φενέρμπαχτσε – Γαλατασαράι 1-3: Πάρτι στο «Σουκρού Σαράτσογλου» πριν τον ΠΑΟΚ

Φενέρμπαχτσε – Γαλατασαράι 1-3: Πάρτι στο «Σουκρού Σαράτσογλου» πριν τον ΠΑΟΚ

Η Γαλατασαράι έκανε πλάκα στη Φενέρμπαχτσε του Ζοσέ Μουρίνιο, τη νίκησε με 3-1 για το έξι στα έξι στο πρωτάθλημα, πριν υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του Europa League.

Με την ψυχολογία στα ύψη θα υποδεχθεί η Γαλατάσαραϊ τον ΠΑΟΚ, την προσεχή Τετάρτη (25/9), για την πρεμιέρα της League Phase του Europa League.

Η «Τσιμπόμ» ήταν η θριαμβεύτρια στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε 3-1 της Φενέρμπαχτσε στο «Σουκρού Σαράτσογλου» και πέτυχε το έξι στα έξι, αφήνοντας πέντε βαθμούς πίσω της τη μεγάλη της αντίπαλο.

Διαβάστε επίσης: Μεντιλίμπαρ: «Χαρίσαμε το πρώτο ημίχρονο…»

Το σκορ άνοιξε στο 20ο λεπτό, όταν το σουτ του Τορέιρα χτύπησε στο δοκάρι, βρήκε στον τερματοφύλακα Λιβάκοβιτς και κατέληξε στα δίχτυα, ενώ στο 28′ ο Οσιμέν έστρωσε στον Μέρτενς και ο Βέλγος διπλασίασε τα τέρματα της Γαλατά. Ο Σάρα με προσωπική ενέργεια στο 59′ «έγραψε» το 3-0, για να μειώσει στο 63’ο Τζέκο με πέναλτι που κέρδισε ο Φρεντ από τον Μπαρντακτσί.

Η σύνθεση της Γαλατά: Μουσλέρα, Αϊχάν (86΄ Νέλσον), Σάντσες, Μπαρντακτσί, Γιάκομπς, Τορέιρα (84΄ Κουτλού), Σάρα (84΄ Ντεμιρμπάι), Γιλμάζ (84΄ Γέλερτ), Ακγκιούν, Μέρτενς (75΄ Σάλαϊ), Οσιμέν

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ