Η Μπαρτσελόνα «έδεσε» την κάτοχο της «Χρυσής Μπάλας», Αϊτάνα Μπονμάτι, που έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια στον κόσμο (pics)

Η Αϊτάνα Μπονμάτι υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2028 με την Μπαρτσελόνα και θα είναι πλέον η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια στο ποδόσφαιρο γυναικών.

Μπορεί στο ποδόσφαιρο ανδρών η Μπαρτσελόνα να προσπαθεί να επανέλθει φέτος και να ξαναβρει τον εαυτό της, ωστόσο στο ποδόσφαιρο γυναικών η ομάδα σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της. Οι Καταλανοί δεν έχουν αντίπαλο εντός των τειχών εδώ και πολλά χρόνια ενώ και στην Ευρώπη είναι στο κορυφαίο επίπεδο.

Μία από τις σταρ των «μπλαουγκράνα» είναι η Αϊτάνα Μπονμάτι, η κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» και κατά πολλούς καλύτερη παίκτρια στον κόσμο αυτή την στιγμή. Κι όπως φαίνεται η 26χρονη θα μείνει για πολλά χρόνια κάτοικος Βαρκελώνης καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως το 2028 με την Μπάρτσα, παρουσία του προέδρου, Ζοάν Λαπόρτα.

Διαβάστε επίσης: «Επανάσταση» στη Euroleague: Αυτό είναι το νέο Financial Fair Play που αλλάζει τα δεδομένα

Με το νέο συμβόλαιο η Μπονμάτι θα γίνει πλέον η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια στον κόσμο ενώ αξίζει να σημειωθεί πως βρίσκεται στην ομάδα από 13 χρονών. Όλα αυτά τα χρόνια έχει κερδίσει τα σημαντικότερα ατομικά βραβεία και πρωταγωνιστεί στην κατάκτηση τίτλων με την Μπαρτσελόνα έχοντας στη συλλογή της ήδη πέντε πρωταθλήματα, έξι Κύπελλα, τέσσερα Σούπερ Καπ και τρία Champions League.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από