Το ποδοσφαιρικό «τρένο» χάνεται για τον Νεϊμάρ – Έμεινε εκτός λίστας στην Αλ Χιλάλ

Το ποδοσφαιρικό «τρένο» χάνεται για τον Νεϊμάρ – Έμεινε εκτός λίστας στην Αλ Χιλάλ

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν τα πράγματα για τον Νεϊμάρ στην Αλ Χιλάλ, καθώς ο Βραζιλιάος έμεινε εκτός λίστας στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας.

Ο Νεϊμάρ JR όχι μόνο δεν έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του, αλλά έμεινε και εκτός λίστας της Αλ Χιλάλ για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο 32 χρόνος μεσοεπιθετικός αποφάσισε το προηγούμενο καλοκαίρι να «εγκαταλείψει» τα ευρωπαϊκά γήπεδα και να ανοίξει τα φτερά του προς την Σαουδική Αραβία. Άφησε την Παρί Σεν Ζερμέν για χάρη της Αλ Χιλάλ και με ένα «χρυσό» συμβόλαιο ξεκίνησε εκεί το νέο ταξίδι.

Διαβάστε επίσης: Η δικαιοσύνη του Μεντιλίμπαρ, που εξηγεί τη λατρεία των παικτών – Η απόφαση – έκπληξη για Κωστούλα

Ωστόσο το ταξίδι αυτό ξεκίνησε πολύ δυσάρεστα για τον Βραζιλιάνο, καθώς στην αρχή της περσινής σεζόν υπέστη ρήξη χιαστού κάτι το οποίο τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Οι λάτρεις της στρογγυλής θεάς, περίμεναν με προσμονή την μεγάλη επιστροφή, αλλά η επάνοδος του πήρε «παράταση», καθώς η λίστα της Αλ Χιλάλ για το πρωτάθλημα δεν περίηχε το όνομα του.

Η απουσία του Νεϊμαρ έκανε αρκετό ντόρο το ίδιο και οι τελευταίες εξετάσεις του οι οποίες έδειξαν ότι θα χρειαστεί ακόμα περίπου δυο μήνες αποθεραπείας έτσι ώστε να είναι έτοιμος ξανά να μπει στο χορτάρι, το οποίο εκτιμάται ότι θα γίνει τον Νοέμβριο.

Μπορεί ο Νοέμβριος να φαντάζει μακριά, όμως εκείνη την περίοδο ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει στο Champions League Ασίας και τρεις μήνες μετά να δείξει την αξία του και στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας.

Επιμέλεια: Χριστίνα Κουλουκούρα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ