Ο Λάζε ανέλαβε την Μπενφίκα (pics)

Ο Λάζε ανέλαβε την Μπενφίκα (pics)

Ο Μπρούνο Λάζε είναι ο εκλεκτός για τον πάγκο της Μπενφίκα η οποία ξεκίνησε άσχημα της σεζόν και ψάχνει restart.

Στο πρόσωπο του Μπρούνο Λάζε βρήκαν οι διοικούντες την Μπενφίκα τον ιδανικό διάδοχο του Ρότζερ Σμιντ στην τεχνική ηγεσία των «αετών της Λισαβώνας». Ο Πορτογάλος προπονητής, επιστρέφει στην Μπενφίκα τέσσερα χρόνια μετά την αποχώρηση του και αναφερόμενος σ΄αυτήν την νέα πρόκληση της καριέρας του, σχολίασε με νόημα:

«Είχα τεράστια επιθυμία να έλθω και να εργασθώ σε αυτόν τον σύλλογο, όπου νιώθω σαν στο σπίτι μου. Στόχος μου είναι, ένα πιό επιθετικό, πιό δυναμικό και πιό διασκεδαστικό ποδόσφαιρο». Ο 48χρονος τεχνικός, ο οποίος παρέμεινε στον πάγκο της Μπενφίκα την σεζόν 2019/2020, πριν αποχωρήσει για την Γουλβς το 2021, εργάσθηκε το 2023 στην Μποταφόγκο.

Διαβάστε επίσης: «Α moment to remember»: Ο Ολυμπιακός τιμάει τον σπουδαίο Γιώργο Πρίντεζη!

Μετά από ένα απογοητευτικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Βαγγέλη Παυλίδη, βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας. «Ηταν μια γρήγορη και εύκολη επιλογή»,​εξήγησε ο πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου, Ρούι Κόστα και πρόσθεσε: «Είναι η επιστροφή ενός δικού μας στο σπίτι, κάποιου που έχει το προφίλ και τα προσόντα που θεωρούμε αυτήν την στιγμή απαραίτητα για να ηγηθεί της Μπενφίκα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ