Ισοπαλία για την Σάμροκ Ρόβερς πριν από τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ

Ισοπαλία για την Σάμροκ Ρόβερς πριν από τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ

Η Σάμροκ Ρόβερς ήρθε ισόπαλη με 1-1 με αντίπαλο την Γκάλγουεϊ Γιουνάιτεντ, λίγες μέρες πριν από τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Ιρλανδία για τα playoffs του Europa League.

Tέσσερα 24ωρα πριν υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς των playoffs του Europa League (στο πρώτο ματς ο «δικέφαλος» επιβλήθηκε με 4-0) η Σάμροκ Ρόβερς παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στη Γκάλγουεϊ Γιουνάιτεντ, με σκορ 1-1, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ιρλανδίας.

Η αντίπαλος των «ασπρόμαυρων» ήθελε το «τρίποντο» για να πλησιάσει προς την κορυφή μιας και πριν την έναρξη της αποψινής αναμέτρησης υπολειπόταν τρία ματς της πρωτοπόρου Ντέρι Σίτι, ωστόσο, με το βαθμό που απέσπασε έφτασε στους 39 και βρίσκεται στο -10 από το «ρετιρέ».

Διαβάστε επίσης: Πυροδότησε τη «βόμβα» Κάρμο ο Ολυμπιακός (pic)

Το γκολ ισοφάρισης της Σάμροκ πέτυχε στο 88΄ ο Μάντριου, διαμορφώνοντας και το τελικό 1-1, αφού στον υπολειπόμενο χρόνο δεν άλλαξε κάτι στο ματς.

Η ενδεκάδα που παρέταξε ο Μπράντλεϊ: Πολς, Κλίαρι, Χοάρε, Λόπες, Χονοχάν (56′ Φαρούτζια), Ο’Νιλ (73′ Γκριν), Γουάτς (56′ ΜακΕνεφ), Μπερνς, Μπάιρν, Μπούρκε, ΜακΝόλτι (56′ Μάντριου).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ