Σπουδαία νίκη-ανατροπή επί του Απόλλωνα Λεμεσού με ήρωα τον Αθανασιάδη για την ΑΕΚ Λάρνακας (1-2, vid)

Σπουδαία νίκη-ανατροπή επί του Απόλλωνα Λεμεσού με ήρωα τον Αθανασιάδη για την ΑΕΚ Λάρνακας (1-2, vid)

Στο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ Λάρνακας ο Γιώργος Αθανασιάδης έπιασε πέναλτι και η ομάδα του έφυγε από τη Λεμεσό με σπουδαία νίκη-ανατροπή επί του Απόλλωνα για την πρεμιέρα του κυπριακού πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ Λάρνακας μπήκε με το… δεξί στο κυπριακό πρωτάθλημα επικρατώντας με 2-1 εκτός έδρας του Απόλλωνα Λεμεσού. Η ΑΕΚ τα κατάφερε έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα και με τον Γιώργο Αθανασιάδη στο ντεμπούτο του να αποκρούει το πέναλτι του Σαγκάλ στη συμπλήρωση του ημιώρου.

Ο Απόλλων προηγήθηκε επειτα από λάθος του Εκπολό στο 21ο λεπτό σε γύρισμα που ήθελε να κάνει προς τα πίσω, το οποίο ο Μάρκες εκμεταλλεύτηκε, πέρασε και τον Αθανασιάδη που δεν πρόλαβε να φτάσει στην μπάλα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Ντε Αλμέιδα είδε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τον Απόλλωνα με 10 παίκτες.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη νίκη της Κ19, η εντολή Μαρινάκη, ο στόχος και η συγκλονιστική επιστολή – υπόκλιση της Φλαμένγκο

Ο Εκπολό διόρθωσε για το λάθος του στο ά μέρος, όταν στο 70’ ισοφάρισε το 1-1 με προβολή. Μάλιστα, δεν πανηγύρισε, αφού σεβάστηκε την πρώην ομάδα του. Και στο 80’ ο Μπρούνο Γκάμα έπειτα από τακουνάκι του Σολ χάρισε τη νίκη στην ΑΕΚ.

Σε αναμετρήσεις της πρεμιέρας του κυπριακού πρωταθλήματος σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Ομόνοια Αραδίππου – Ανόρθωση 0-0

Ομόνοια 29ης Μαΐου – ΑΕΛ Λεμεσού 2-4

Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – Άρης Λεμεσού 1-3

Απόλλων Λεμεσού – ΑΕΚ Λάρνακας 1-2

Ομόνοια Λευκωσίας – Εθνικός Άχνας 3-0

Πάφος FC – Νέα Σαλαμίνα Αναβλήθηκε

Ένωση Νέων Παραλιμνίου – ΑΠΟΕΛ Αναβλήθηκε

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ