Συλαϊδόπουλος: «Η παρακαταθήκη που αφήνουμε είναι μεγαλύτερη από τους τίτλους»

Συλαϊδόπουλος: «Η παρακαταθήκη που αφήνουμε είναι μεγαλύτερη από τους τίτλους»

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου μετά τον χαμένο τελικό του Διηπειρωτικού Κ20 από τη Φλαμένγκο.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε πικρή και άδικη ήττα στο Μαρακανά από τη Φλαμένγκο, δεχόμενος γκολ στις καθυστερήσεις και οι Βραζιλιάνοι στέφθηκαν πρωταθλητές κόσμου, στην ηλικία κάτω των 20 ετών.

Μετά το τέλος του τελικού, ο προπονητής των Πειραιωτών, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του, ενώ τόνισε πως η ομάδα του απέδειξε γιατί είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός έκανε τους Βραζιλιάνους να… τρίβουν τα μάτια τους

Όσα είπε ο Συλαϊδόπουλος στην κάμερα του MEGA:

«Σίγουρα ήταν μια μοναδική εμπειρία. Θέλαμε να την μετατρέψουμε σε μια ιστορική στιγμή. Ίσως θα μπορούσαμε να έχουμε διαχειριστεί καλύτερα τα τελευταία δευτερόλεπτα όμως ίσως είναι και αυτό ένα κομμάτι της μάθησης. Το πώς διαχειρίζεσαι ένα παιχνίδι.

Το να παίζουμε στο Μαρακανά, μπροστά σε τόσο κόσμο στις κερκίδες και να έχουμε τέτοια ενέργεια και αυτοπεποίθηση έδειξε ότι είμαστε πανάξια πρωταθλητές Ευρώπης. Θέλαμε να φύγουμε με το τρόπαιο, δεν το καταφέραμε αλλά δεν αλλάζει κάτι. Για μένα η παρακαταθήκη που αφήνουμε είναι μεγαλύτερη και από τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης και από τα δύο πρωταθλήματα που κατακτήσαμε.

Όσοι το έζησαν από μέσα μπορούν να καταλάβουν την ενέργεια που είχε το γήπεδο, ήταν απίστευτη. Μεγάλες ομάδες δεν έχουν σταθεί όπως σταθήκαμε εμείς. Θέλαμε πραγματικά να έχουμε κατακτήσει τον τίτλο, είναι η τελευταία παράσταση για αυτή την ομάδα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Αισθάνομαι ευγνώμων για όσα έχω ζήσει».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ