Ουρουγουάη: Αναβλήθηκε η δραστηριότητα του Σαββατοκύριακου, λόγω Ισκιέρδο

Ουρουγουάη: Αναβλήθηκε η δραστηριότητα του Σαββατοκύριακου, λόγω Ισκιέρδο

Η αγωνιστική στην Ουρουγουάη αναβλήθηκε εξαιτίας της κατάρρευσης του Χουάν Ισκιέρδο, στο ματς με την Σάο Πάολο.

Η Ουρουγουάη ανέστειλε κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για το Σαββατοκύριακο, εξαιτίας της «ευαίσθητης κατάστασης υγείας του Χουάν Ισκιέρδο», αφού ο αμυντικός της Νασιονάλ υπέστη καρδιακή αρρυθμία στη διάρκεια του αγώνα με τη Σάο Πάουλο για το Copa Libertadores.

Ο Ισκιέρδο, ο οποίος αντικατέστησε στο ημίχρονο τον Σεμπαστιάν Κοάτες, έπεσε αναίσθητος στο έδαφος στο 84ο λεπτό, χωρίς να έρθει σε επαφή με άλλο παίκτη. Χωρίς τις αισθήσεις του, ο 27χρονος μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με ασθενοφόρο και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Άλμπερτ Αϊνστάιν στο Σάο Πάουλο.

Διαβάστε επίσης: Η επίσκεψη στο Μαρακανά, η μεγάλη πρόκληση και η ανυπομονησία (pic)

«Δεδομένης της ευαίσθητης κατάστασης υγείας του ποδοσφαιριστή Χουάν Ισκιέρδο, ενημερώνουμε για την απόφασή μας να αναστείλουμε την επαγγελματική ποδοσφαιρική δραστηριότητα που έχει προγραμματιστεί γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο» αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της η Mutual, η Ένωση για τα δικαιώματα των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών στην Ουρουγουάη (MUFP), και προσθέτει:

«Προτεραιότητά μας αυτή τη στιγμή είναι να φροντίσουμε την ευημερία του Χουάν, επομένως θα παρακολουθήσουμε στενά την εξέλιξή του τις επόμενες ώρες».

Η Νασιονάλ πόσταρε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο Ισκιέρδο είναι σταθερός και παραμένει ναρκωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου, όπου θα βρίσκεται «υπό παρακολούθηση για τουλάχιστον τις επόμενες 72 ώρες».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ