Με το αστέρι των 50 εκατ. ευρώ η Φλαμένγκο στον τελικό του Μαρακανά με τον Ολυμπιακό (pic)

Με το αστέρι των 50 εκατ. ευρώ η Φλαμένγκο στον τελικό του Μαρακανά με τον Ολυμπιακό (pic)

Ανακοινώθηκε η αποστολή της Φλαμένγκο για τον τελικό του Διηπειρωτικού Κ19 με τον Ολυμπιακό και το όνομα που ξεχωρίζει είναι αυτό του Λοράν Λούκας Περέιρα ντε Σόουζα.

Γνωστή έγινε πριν από λίγο, η αποστολή της Φλαμένγκο για τον μεγάλο τελικό του Διηπειρωτικού, κόντρα στον Ολυμπιακό, το προσεχές Σάββατο (24/8, 22:00) στο περίφημο Μαρακανά. Το όνομα που… ξεχωρίζει στη λίστα των παικτών, είναι αυτό του Λοράν Λούκας Περέιρα ντε Σόουζα. 

Ο λόγος; Τα 50 εκατομμύρια ευρώ που η Φλαμένγκο έχει βάλει ως ρήτρα στο συμβόλαιό του, σε περίπτωση που κάποια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ο Λοράν είναι 18 ετών (4/7/2006) αγωνίζεται ως 10άρι, είναι αριστεροπόδαρος και ανέβηκε στην πρώτη ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο. Με την ανδρική ομάδα της Φλαμένγκο μετρά ήδη 26 εμφανίσεις με δύο γκολ και τρεις ασίστ ενώ με την U20 έχει 19 ματς με οκτώ γκολ και δύο ασίστ. Η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 12 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, στην αποστολή είναι και το έτερο μέλος της πρώτης ομάδας, Ματέους Γκονζάλβες. Ο επίσης 18χρονος (18/8/2005) εξτρέμ ανέβηκε στην πρώτη ομάδα τον περασμένο Δεκέμβριο. Με τους άνδρες της Φλαμένγκο έχει 25 παιχνίδια, με 2 γκολ και η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 3 εκατ. ευρώ.

Η αποστολή της Φλαμένγκο για τον τελικό του Μαρακανά:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ