Υπέγραψε στην Αλ Καλίτζ του Δωνή ο Κουρμπέλης, τι γίνεται με Φορτούνη

Υπέγραψε στην Αλ Καλίτζ του Δωνή ο Κουρμπέλης, τι γίνεται με Φορτούνη

Στη Σαουδική Αραβία θα συνεχίσει την καριέρα του οριστικά ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος υπέγραψε στην Αλ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη. Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Φορτούνη.

Ποδοσφαιριστής της Αλ Καλίτζ είναι από την Τρίτη (20/8) ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο Έλληνας μέσος έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του πρόσφερε η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία και μάλιστα έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες, υπό τις οδηγίες του Γιώγου Δώνη.

Διαβάστε επίσης: Συλαϊδόπουλος: «Στην ελίτ της Ευρώπης ο Ολυμπιακός – Έχει γερά θεμέλια για την ανάπτυξη νέων ταλέντων»

Την περασμένη σεζόν ο Κουρμπέλης κατέγραψε 22 συμμετοχές με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ και της Φατίχ Καραγκιουμρούκ που αγωνίστηκε ως δανεικός στο δεύτερο μισό της χρονιάς, μένοντας στη συνέχεια ελεύθερος από την ομάδα της Τραπεζούντας.

Όσον αφορά τώρα τη μετακίνηση του Κώστα Φορτούνη στην ίδια ομάδα τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα γι΄αυτό και δεν έχει προχωρήσει ακόμα.

Στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας υπάρχουν 4-5 ισχυρές ομάδες όπου οι ιδιοκτήτες πληρώνουν τα πάντα. Και οι υπόλοιπες που για να ξεπεράσουν τα συμβόλαια 1,1-1,2 εκατ ευρώ ετησίως ζητούν την συνδρομή της Ομοσπονδίας. Ζητούν από εκείνη δηλαδή να «καλύψει» το υπόλοιπο μέρος της εκάστοτε συμφωνίας ώστε και ο ποδοσφαιριστής να είναι εξασφαλισμένος.

Μέσα στην εβδομάδα πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσει περισσότερο η κατάσταση γύρω από τον Έλληνα μέσο και να φανεί που θα κάτσει η μπίλια για τον Κώστα Φορτούνη και το μέλλον του στη Σαουδική Αραβία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ