Δείτε το κανάλι που θα μεταδώσει ζωντανά το Διηπειρωτικό των Νέων του Ολυμπιακού

Δείτε το κανάλι που θα μεταδώσει ζωντανά το Διηπειρωτικό των Νέων του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός και Φλαμένγκο αναμετρώνται στο Μαρακανά για το Διηπειρωτικό των Νέων και την αναμέτρηση θα μεταδώσει ζωντανά το ΜEGA στις 24 Αυγούστου, στις 22.00.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα Νέων του Ολυμπιακού προετοιμάζεται για τον τελικό του διηπειρωτικού κόντρα στη νικήτρια του Copa Libertadores Φλαμένγκο, που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στο θρυλικό Μαρακανά και θα μεταδώσει ζωντανά το MEGA.

Πανέτοιμη για τον τελικό του Διηπειρωτικού με τον Ολυμπιακό που θα μεταδώσει ζωντανά το μέγκα το ερχόμενο Σάββατο από τη Βραζιλία φάνηκε η Φλαμένγκο.

Η πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής νίκησε σε εξ αναβολής αγώνα για το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα Νέων με 3-2 την Γκρέμιο στο Πόρτο Αλέγκρε.

Η Φλα χωρίς τους βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 8ο λεπτό από γκολ του Κούκα.

Η πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε δυο λεπτά πήρε προβάδισμα. Και τα δυο γκολ ο Αντριέλ. Το 1-1 στο 55 και με τη σέντρα το 1-2.

Η Γκρέμιο ισοφάρισε με τον Καϊκ στο 85’, αλλά η Φλαμένγκο πήρε την έκτη σερί της νίκη στο Μπραζιλεϊράο με 3-2 χάρη σε γκολ του Γκιλιέρμε στο 87.

Βασικοί με την αντίπαλο του Ολυμπιακού για το παγκόσμιο στέμμα οι Ιάγκο, Ζοάο Βίκτορ και Ραϊάν Λούκας που κλήθηκαν στην εθνική Νέων της Βραζιλία για τα φιλικά με το Μεξικό.

Το ενδιαφέρον των Βραζιλιάνων για τον τελικό με τους πρωταθλητές Ευρώπης είναι τεράστιο και ήδη τα εισιτήρια της κεντρικής κερκίδας του θρυλικού Μαρακανά έχουν εξαντληθεί.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ