Λεβερκούζεν – Στουτγκάρδη 2-2 κ.δ., 4-3 πεν.: Πήρε και το Σούπερ Καπ η ομαδάρα του Αλόνσο

Λεβερκούζεν – Στουτγκάρδη 2-2 κ.δ., 4-3 πεν.: Πήρε και το Σούπερ Καπ η ομαδάρα του Αλόνσο

Ισοφάρισε σε 2-2 στο 88' παίζοντας με δέκα παίκτες και πήρε την κούπα του Σούπερ Καπ με 4-3 στα πέναλτι κόντρα στην Στουτγκάρδη η Λεβερκούζεν που σάρωσε και τους τρεις τίτλους στη Γερμανία.

Κι αυτό δικό της! Η απίθανη Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο κατέκτησε το γερμανικό Σούπερ Καπ με τον τρόπο που σάρωσε τα πάντα πέρσι εντός συνόρων. Έμεινε ζωντανή όταν όλοι την είχαν τελειωμένη, για το 2-2 κόντρα στην Στουτγκάρδη στο 88′ παίζοντας μάλιστα με παίκτη λιγότερο από το πρώτο ημίχρονο και της πήρε την κούπα με 4-3 στα πέναλτι επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία της.

Η Λεβερκούζεν μπήκε δυνατά στην «BayArena» και μόλις στο 11′ έκανε το 1-0 με τον Μπόνιφεϊς αλλά στο 15′ ο Μιγιότ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 37′ οι ισορροπίες άλλαξαν καθώς αποβλήθηκε ο Τεριέ ενώ στο 45′ ο Στένζελ σημάδεψε δοκάρι για την Στουτγκάρδη.

Διαβάστε επίσης: «Τούρμπο» το δέκα το καλό

Στο 63′ η Στουτγκάρδη γύρισε το ματς με προβολή του Ουντάβ από ασίστ του Κρέτσιγκ ενώ στο 77′ η Λεβερκούζεν έχασε απίθανη διπλή ευκαιρία με Σικ και Φρίμπονγκ. Στο 88′ όμως έφτασε στο 2-2 με ασίστ του Βιρτς και υπέροχο τελείωμα του Σικ, με τον Φρίμπονγκ να χάνει τεράστια ευκαιρία δευτερόλεπτα αργότερα για την ανατροπή στην ανατροπή.

Το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι και εκεί η Στουτγκάρδη έχασε δύο με τους Κρέτσιγκ, Σίλας, ενώ η Λεβερκούζεν έβαλε τα τέσσερα που εκτέλεσε και με 4-3 πήρε την κούπα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ