Αυτή είναι η νέα ομάδα του Φαντιγκά

Αυτή είναι η νέα ομάδα του Φαντιγκά

Στη Ligue 2 θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Μπαντιογκού Φαντιγκά, ο οποίος άφησε τον Ολυμπιακό προκειμένου να φορέσει για τέσσερα χρόνια τη φανέλα της Λοριάν.

Επέστρεψε στην Γαλλία μετά από 3 χρόνια ο Μπαντιογκού Φαντιγκά.

Ο 23χρονος εξτρέμ που την περασμένη διετία ανήκε στον Ολυμπιακό, επέστρεψε στην πατρίδα του προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της Λοριάν, η οποία αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Ο Γκαρσία που δεν βρίσκει ησυχία και ο φορ της ΑΕΚ με τη Νόα

Οι Γάλλοι έκαναν δικό τους τον παίκτη, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία της Παρί, αλλά έπαιξε και ως δανεικός στην Μπρεστ.

Υπενθυμίζεται ότι το 2022-23 ο Ολυμπιακός «δάνεισε» τον Φαντιγκά στον Ιωνικό, εκεί όπου κατέγραψε 29 συμμετοχές στην πιο γεμάτη σεζόν της καριέρας του μέχρι τώρα.

Στις δηλώσεις του ο Φαντιγκά ανέφερε:

«Είναι μια μεγάλη πρόκληση που ανοίγεται μπροστά μου σήμερα υπογράφοντας στη Λοριάν. Ο σύλλογος έχει μεγάλες φιλοδοξίες για τη φετινή σεζόν και μου άρεσε πολύ το πλάνο του προπονητή και της διοίκησης. Ελπίζω να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη στον αγωνιστικό χώρο με το να είμαι αποτελεσματικός και αποφασιστικός για την ομάδα και τους οπαδούς της Λοριάν».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ