Διασύρθηκε μέσα στη Βαρκελώνη από τη Μονακό στην πρόβα τζενεράλε της η Μπαρτσελόνα (0-3)

Διασύρθηκε μέσα στη Βαρκελώνη από τη Μονακό στην πρόβα τζενεράλε της η Μπαρτσελόνα (0-3)

Η Μονακό διέλυσε την Μπαρτσελόνα με 3-0 στο «Μονζουίκ», με την ομάδα του Χάνσι Φλικ να αποδοκιμάζεται από τους οπαδούς της. Παρουσιάστηκε ο Όλμο πριν τη σέντρα, αλλά η γιορτή χάλασε.

Το ετήσιο παιχνίδι «Joan Gamper» προς τιμήν του ιδρυτή της δεν πήγε καλά αυτή τη φορά για την Μπαρτσελόνα που ηττήθηκε με 0-3 μέσα στο «Μονζουίκ» από τη Μονακό. Ουσιαστικά επρόκειτο για την πρόβα τζενεράλε των «μπλαουγκράνα» που το Σάββατο (17/8) κάνουν πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με τη Βαλένθια στο «Μεστάγια».

Παρότι το παιχνίδι ξεκίνησε ως μία γιορτή και πριν τη σέντρα του η Μπάρτσα παρουσίασε το μεγάλο της μεταγραφικό απόκτημα, Ντάνι Όλμο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι Μονεγάσκοι έστησαν πάρτι στη Βαρκελώνη και προβλημάτισαν πολύ τον Χάνσι Φλικ που άκουσε την ομάδα του να αποδοκιμάζεται από το κοινό της.

Διαβάστε επίσης: Βαγγέλης Μαρινάκης: «Οι σκέψεις όλων μας με τους συμπολίτες μας, τους εθελοντές και τους πυροσβέστες» (pic)

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, αλλά ήταν εμφανές ότι η Μπαρτσελόνα είχε πρόβλημα στην ανάπτυξη καθώς δημιούργησε ελάχιστα. Και στο δεύτερο μέρος ήρθε η πλήρης απογοήτευση. Στο 50′ ο Καμαρά έκανε το 0-1 και επτά λεπτά μετά ο Εμπολό έγραψε και το 0-2. Στο 86′ ο Ελέμπι διαμόρφωσε το τελικό 0-3, με τους Καταλανούς να καλούνται να ανασυνταχθούν άμεσα.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ