«Ξαφνική εμπλοκή στη μεταγραφή του Φορτούνη» – Τι λένε τα ΜΜΕ στη Σαουδική Αραβία

«Ξαφνική εμπλοκή στη μεταγραφή του Φορτούνη» – Τι λένε τα ΜΜΕ στη Σαουδική Αραβία

Η μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη στην Αλ Χαλίτζ φαίνεται πως «χαλάει», αφού η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία δεν μπορεί να πάρει έγκριση για επιπλέον μπάτζετ.

Η μετακίνηση του Κώστα Φορτούνη στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Χαλίτζ του Γιώργου Δώνη φαίνεται πως οδηγείται σε «ναυάγιο», όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας.

Αν και η Αλ Χαλίτς τα είχε βρει σε όλα εδώ και καιρό με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος, φαίνεται πως το deal «χαλάει» για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στη Σαουδική Αραβία, η ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν πήρε την έγκριση που απαιτούταν από την αρμόδια επιτροπή του πρωταθλήματος για έξτρα μπάτζετ και αυτό σημαίνει ότι δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει το συμβόλαιο του Έλληνα ποδοσφαιριστή και πρώην αρχηγού του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρουν οι Σαουδάραβες, η Αλ Χαλίτζ θα πρέπει να αρκεστεί στους οικονομικούς πόρους που είχε εξαρχής για μεταγραφές και κατά συνέπεια δεν μπορεί ν’ αποκτήσει τον παίκτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φορτούνης έμεινε ελεύθερος τον περασμένο μήνα από τον Ολυμπιακό, αποχαιρετώντας τότε τον κόσμο της ομάδας με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ