Πένθος για Ποντένσε: Έχασε δικούς του ανθρώπους στην πτώση αεροσκάφους στη Βραζιλία

Πένθος για Ποντένσε: Έχασε δικούς του ανθρώπους στην πτώση αεροσκάφους στη Βραζιλία

Ο Ντανιέλ Ποντένσε έκανε μία συγκινητική δημοσίευση για δύο δικούς του ανθρώπους, που έχασαν τη ζωή τους στο αεροπορικό δυστύχημα στη Βραζιλία.

Η Βραζιλία συγκλονίστηκε από το πολύνεκρο αεροπορικό δυστύχημα στο Σάο Πάουλο, όπου 62 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά τη συντριβή του αεροσκάφους σε αυλή σπιτιού την Παρασκευή (09/08).

Όπως φαίνεται, στο μοιραίο αεροπλάνο βρίσκονταν και δύο άνθρωποι του Ντανιέλ Ποντένσε, που τους αποχαιρέτησε με μία συγκλονιστική δημοσίευση στα social media.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ αναφέρεται στη Μαρίνα και τον σύζυγό της, Νέλβιο, με την γυναίκα να διαμένει μόνιμα εδώ και πολλά χρόνια στη Βραζιλία, από όπου ήταν ο άντρας της.

Από την ανάρτηση του Ποντένσε φαίνεται πως η αδικοχαμένη Μαρίνα ήταν πιθανότατα συγγενής του – με το πλήρες όνομά της να είναι Γκρασίντα Μαρίνα Καστέλο Ντα Σίλβα, ενώ του Πορτογάλου εξτρέμ, Ντανιέλ Καστέλο Ποντένσε.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ποντένσε:

«Πηγαίνατε σε μια συναυλία, οι δυο σας, για κάποιον λόγο,το αεροπλάνο σας έπεσε… Σου ζητώ, Μαρίνα, να προσέχεις την οικογένεια που τόσο σε αγαπά. Δώσε στη γιαγιά ένα φιλί και αναπαύσου εν ειρήνη».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ