Φαμαλικάο – Μπενφίκα 2-0: Της έκανε πλάκα στην πρεμιέρα

Φαμαλικάο – Μπενφίκα 2-0: Της έκανε πλάκα στην πρεμιέρα

Ανώτερη σε όλο το ματς της πρεμιέρας του πορτογαλικού πρωταθλήματος η Φαμαλικάο επικράτησε με 2-0 της Μπενφίκα που είχε βασικό τον Βαγγέλη Παυλίδη, αλλά δεν απείλησε καθόλου.

Μπαμ με το… καλημέρα στο πορτογαλικό πρωτάθλημα καθώς στην πρεμιέρα η Φαμαλικάο επικράτησε με 2-0 της κάκιστης Μπενφίκα. Βασικός αγωνίστηκε ο Βαγγέλης Παυλίδης για τους «Αετούς», αλλά δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του σε ένα πολύ άσχημο βράδυ συνολικά για την ομάδα του.

Από κάθετη του Αράντα στο 12′ ο Σορίσο έφυγε τετ α τετ και έκανε το 1-0 ενώ το 2-0 διαμόρφωσε στο 90′ ο Γιοσούφ μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια. Μάλιστα λίγο νωρίτερα η Φαμαλικάο είχε και δοκάρι με τρομερή προσπάθεια του Αράντα που χόρεψε την άμυνα της Μπενφίκα, αλλά στάθηκε άτυχος στο φαλτσαριστό σουτ που επιχείρησε.

Διαβάστε επίσης: Χρήστου: «Από μικρός είχα ένα όνειρο, να κάνω όλη την Ελλάδα περήφανη! Μακάρι να αποτελέσω έμπνευση»

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μόλις μία αξιόλογη ευκαιρία στο ματς και ηττήθηκαν δίκαια από τη Φαμαλικάο που μετά το γρήγορο γκολ έκλεισε τους χώρους. Όσο για τον Παυλίδη, δεν μπόρεσε να βρεθεί σε θέση βολής και έμεινε μακριά από όσα είχε δείξει στα φιλικά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ