Άρης: Με Μάγιο και Ντιαντί η ενδεκάδα κόντρα στην Ελμπασάνι

Άρης: Με Μάγιο και Ντιαντί η ενδεκάδα κόντρα στην Ελμπασάνι

0 νεοαποκτηθείς Ισπανός θα κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του Άρη στο σημερινό (6/8,20.00) φιλικό με την Ελμπασάνι, ενώ έκπληξη αποτελεί η παρουσία του νεαρού Σενεγαλέζου στο βασικό σχήμα.

Ο Ούγκο Μάγιο θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη, ξεκινώντας, μάλιστα, στο βασικό σχήμα, στο σημερινό (6/8,20.00) φιλικό με την Ελμπασάνι. Ο νεοαποκτηθείς Ισπανός δεξιός μπακ ξεκινάει στην ενδεκάδα, ενώ αντίθετα στον πάγκο έμεινε ο Μόντσου Ροντρίγκεθ.

Ακόμα, έκπληξη αποτέλεσε η επιλογή του Άκη Μάντζιου, με τον 18χρονο Ντιαντί, στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής. Ο προπονητής του Άρη παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κυριαζή.

Διαβάστε επίσης: Ποια είναι η λέξη που χρησιμοποιεί καθημερινά στις προπονήσεις ο Μεντιλίμπαρ…

Ο Μάγιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Παναγίδης το αριστερό, ενώ οι Βέλεθ και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο. Οι Πάρντο και Μοντόγια θα αγωνιστούν στα χαφ, ο Φετφατζίδης δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Ντιαντί αριστερά και ο Γκαρθία πίσω από τον Σαμόρα, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο: Κουτρουλίδης, Ρόουζ, Φατόρε, Μόντσου, Πάβιτσιτς, Ζουλ,, Σαβέριο, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν, Σεβαστίδης, Χαρούπας, Καραμανλής, Μεμέτογλου, Αγοραστός

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ