Σούπερ Αστέρας Τρίπολης, φιλική ισοπαλία (3-3) με τη «σεντονάτη» Μπολόνια

Σούπερ Αστέρας Τρίπολης, φιλική ισοπαλία (3-3) με τη «σεντονάτη» Μπολόνια

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Αστέρα Τρίπολης που ήρθε ισόπαλος με 3-3 κόντρα στην Μπολόνια σε φιλικό επί ιταλικού εδάφους.

Εξαιρετικός ο Αστέρας Τρίπολης ήρθε ισόπαλος 3-3 σε φιλική αναμέτρηση- στην πόλη Μπρεσανόνε- με τη Μπολόνια, η οποία έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στο ενιαίο όμιλο του Champions League 2024-25.

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με τον Μπαρτόλο μόλις στο 5’, αλλά η Μπολόνια ανέτρεψε το αποτέλεσμα με γκολ των Κάστρο (12′) και Καμπιάγκι (15′) μέσα σε τρία λεπτά.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακοί Αγώνες: Ποιος είναι ο Θοδωρής Τσελίδης – Ο αθλητής που έδωσε στην Ελλάδα το πρώτο μετάλλιο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας Τρίπολης βρήκε την ισοφάριση με τον Μούμο στο 51′. Η ομάδα του Ράσταβατς έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή στο 56′, όταν o Kαλτσάς εκτέλεσε γρήγορα ένα πλάγιο άουτ, ο Μπαρτόλο έφυγε στην πλάτη της άμυνας, γύρισε την μπάλα και ο Μούμο αστόχησε με συρτό διαγώνιο σουτ.

Ο Ορσολίνι έβαλε ξανά μπροστά την Μπολόνια στο 61′, νικώντας με εξαιρετικό σουτ τον Τσιντώτα για το 3-2. Στο 70′ ο Λυκογιάννης- που πέρασε στην επανάληψη- έβγαλε σέντρα από τα αριστερά και ο Όντγκααρντ με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι.

Η ισοφάριση ήρθε στο 73’για τον Αστέρα Τρίπολης, όταν σε βαθιά μπαλιά του Άλβαρες, ο Ζουγλής βγήκε τετ α τετ σημάδεψε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Ούγγρος Μάρτιν Άνταμ πλάσαρε σε κενή εστία για το 3-3.

Η σύνθεση του Αστέρα: Παπαδόπουλος (60′ Τσιντώτας), Alho (60′ Garcia), Χουχούμης (60′ Alvarez), Τριανταφυλλόπουλος (60′ Grozdanic), Castano (60′ Alagbe), Yablonski (60′ Τζανδάρης), Mumo (60′ Redzic), Καλτσάς (60′ Ζουγλής), Regis (46′ Faraj), Bartolo (60′ Palacios), Μάντζης (46′ Adam)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ