Μεταγραφές 15 εκατ. ευρώ κάνει η Φλαμένγκο για τον τελικό με τον Ολυμπιακό! (pic+vids)

Μεταγραφές 15 εκατ. ευρώ κάνει η Φλαμένγκο για τον τελικό με τον Ολυμπιακό! (pic+vids)

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και δυο ακόμα παίκτες από την πρώτη ομάδα επιστρατεύει η ομάδα Νέων της Φλαμένγκο για τον τελικό του Διηπειρωτικού με τον Ολυμπιακό!

Μετά το Youth League, η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού στις 24 Αυγούστου θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το Διηπειρωτικό Κ20 απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Φλαμένγκο, στον τελικό που θα πραγματοποιηθεί στο Μαρακανά της Βραζιλίας.

Οι Λατινοαμερικάνοι έχουν αρχίσει ήδη να σκέφτονται τον τελικό του Διηπειρωτικού Κ20, με τους ανθρώπους της ομάδας Νέων του βραζιλιάνικου συλλόγου να θέλουν διακαώς τον τίτλο και μάλιστα για να τα καταφέρουν θα επιστρατεύσουν παίκτες από την πρώτη ομάδα.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα στη Βραζιλία, είναι πολύ πιθανό στον τελικό με τον Ολυμπιακό να χρησιμοποιηθούν οι Λοράν, Ματέους Γκονζάλβες και Ραγιάν Λούκας.


Ο Λοράν είναι 18 ετών (4/7/2006) αγωνίζεται ως 10άρι, είναι αριστεροπόδαρος και ανέβηκε στην πρώτη ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο. Με τους άνδρες του βραζιλιάνικου συλλόγου έχει 24 συμμετοχές, με 2 γκολ και 3 ασίστ στο ενεργητικό του. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Φλαμένγκο, με τη μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο να ξεπερνάει τα 12 εκατ. ευρώ.

Ο Ματέους Γκονζάλβες είναι επίσης 18 ετών (18/8/2005), είναι δεξί εξτρέμ και ανέβηκε στην πρώτη ομάδα τον περασμένο Δεκέμβριο. Με τους άνδρες της Φλαμένγκο έχει 25 παιχνίδια, με 2 γκολ. Η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 3 εκατ. ευρώ.

Ο Ραγιάν Λούκας είναι 19 ετών (3/1/2005) και αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός χαφ, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει και ως κεντρικός αμυντικός. Φέτος ανέβηκε στην πρώτη ομάδα και μέχρι τώρα έχει καταγράψει 4 συμμετοχές. Η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι στα 300.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα Νέων της Φλαμένγκο κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες Κ20 και έχει στη σύνθεσή της μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ