Ξεκινούν την ευρωπαϊκή τους περιπέτεια οι Δικέφαλοι

Ξεκινούν την ευρωπαϊκή τους περιπέτεια οι Δικέφαλοι

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Χαμός στο σημερινό στοιχηματικό κουπόνι! Οι ευκαιρίες είναι πολλές, με τον ελληνικό ενδιαφέρον να είναι έντονο από την στιγμή που ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ρίχνονται στην «μάχη». Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΠΑΟΚ – ΜΠΟΡΑΚ ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ (20:30): Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του μία ιστορική ευκαιρία και δεν πρέπει να την αφήσει να πάει χαμένη. Φέτος, ξεκινάει απέναντι στην Μπόρακ Μπάνια Λούκα την προσπάθειά του στην Ευρώπη, με στόχο να καταφέρει να περάσει για πρώτη φορά στη φάση των ομίλων του Champions League.

Τα πάντα για τη Novibet μόνο εδώ.

ΠΑΟΚ – ΜΠΟΡΑΚ ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ (20:30): Ως τώρα, έχει κάνει δυνατή κίνηση με τον Μαντί Καμαρά. Δεν έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρσι, κάτι που μπορεί να τον βοηθήσει να ξεπεράσει σχετικά εύκολα το πρώτο «εμπόδιο». Δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα για το ΠΑΟΚ – Μπόρακ Μπάνια Λούκα ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΠΑΟΚ – ΜΠΟΡΑΚ ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ)

ΑΕΚ – ΙΝΤΕΡ ΕΣΚΑΛΝΤΕΣ (21:00): Η μεγάλη ώρα έφτασε για την ΑΕΚ. Πρώτο επίσημο ματς για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να ρίχνεται στη μάχη της Ευρώπης. Φυσικά, ένας είναι ο στόχος. Η πρόκριση στον ενιαίο όμιλο του Europa Conference League. Το απόλυτο αναζητά ο δικέφαλος (3/3 προκρίσεις), με την αρχή να γίνεται κόντρα στην άσημη Ίντερ Εσκάλντες.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το live casino της Winmasters.

ΑΕΚ – ΙΝΤΕΡ ΕΣΚΑΛΝΤΕΣ (21:00): Ο σταρ Έρικ Λαμέλα είναι ο τελευταίος που πήρε τον δρόμο για τη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά δε θα αγωνιστεί κόντρα στην Ίντερ. Από εκεί και πέρα, στην ευρωπαϊκή λίστα δε δηλώθηκαν και οι Οντουμπάτζο, Περέιρα, Τσούμπερ. Στις πρώτες μάχες της Ευρώπης, ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να στηριχτεί στους «παλιούς». Αυτοί είναι που θα τραβήξουν το κουπί.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΑΕΚ – ΙΝΤΕΡ ΕΣΚΑΛΝΤΕΣ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ