Η «πρώτη» του Μουρίνιο και τα γκολ στην Ανδόρα

Η «πρώτη» του Μουρίνιο και τα γκολ στην Ανδόρα

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Χαμός στο σημερινό στοιχηματικό κουπόνι! Οι ευκαιρίες είναι πολλές, με την πρώτη επίσημη αναμέτρηση του Ζοζέ Μουρίνιο στη Φενέρμπαχτσε να δεσπόζει. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΣΑΝΤΑ ΚΟΛΟΜΑ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ (21:00): Ιστορικές στιγμές για τον οργανισμό της Σάντα Κολόμα, η οποία πανηγύρισε μια πολύ μεγάλη πρόκριση στην πρώτη παρουσία της στα προκριματικά του Champions League. Έχοντας κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της, το οποίο συνοδεύτηκε και από το κύπελλο, η ομάδα του Μπόρις Κοντίνα ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπαλκάνι, μετά από μια… ροκ και ψυχοφθόρα διαδικασία.

Τα πάντα για τη Novibet μόνο εδώ.

ΣΑΝΤΑ ΚΟΛΟΜΑ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ (21:00): Η επιστροφή σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης, έστω και με διαφορετική μορφή από φέτος, είναι ο βασικός στόχος της Μίντιλαντ στην αρχή της σεζόν. Η ομάδα του Τόμας Τόμασμπεργκ επέστρεψε στην κορυφή της Δανίας, κατακτώντας το πρωτάθλημα μετά από τέσσερα χρόνια και το έκανε την τελευταία αγωνιστική, έχοντας όλα τα αποτελέσματα με το μέρος της. Εντός συνόρων, ο στόχος είναι η διατήρηση των σκήπτρων, κάτι που δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Το πρωτάθλημα ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο, με την ίδια να μπαίνει με το… αριστερό, καθώς έμεινε στο 1-1 με την Άαρχους.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΣΑΝΤΑ ΚΟΛΟΜΑ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ)

ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (21:00): Πολύ καλή η περσινή σεζόν για τη Λουγκάνο, καθώς τερμάτισε δεύτερη στη Σούπερ Λιγκ Ελβετίας, πίσω μόνο από τη Γιούνγκ Μπόις. Η γεύση στο φινάλε θα μπορούσε να είναι καλύτερη ωστόσο, αφού έχασε τον τελικό του Κυπέλλου από τη Σερβέτ. Είναι σίγουρα από τα αουτσάιντερ της προκριματικής διαδικασίας, εντούτοις ο ενθουσιασμός και η δίψα για διάκριση περισσεύει.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το live casino της Winmasters.

ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (21:00): Η Φενέρμπαχτσε έδωσε επική μάχη τίτλου με την Γαλατάσαράι στην Τουρκία. Και μοιάζει σχεδόν απίστευτο ότι δεν τα κατάφερε, καθώς σε 38 ματς είχε 31Ν-6Ι-1Η με γκολ 99-31! Οι 99 βαθμοί που κέρδισε ωστόσο ήταν τρεις λιγότεροι από την πρωταθλήτρια Γαλατά. Στο Conference League έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, όταν και έμεινε εκτός από τον Ολυμπιακό σε ρεβάνς – θρίλερ.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ