Ιστορική συμφωνία Cosmote-Nova – Πλήρης ανατροπή στο τηλεοπτικό σκηνικό

Ιστορική συμφωνία Cosmote-Nova – Πλήρης ανατροπή στο τηλεοπτικό σκηνικό

Έρχεται μεγάλη συμφωνία η οποία θα προκαλέσει... σεισμό στο τηλεοπτικό τοπίο

Cosmote TV και NOVA φέρονται να έχουν φτάσει σε μία συμφωνία-σταθμό, η οποία ανατρέπει τα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα στο αθλητικό τηλεοπτικό τοπίο της χώρας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Dailymedia.gr», οι δύο συνδρομητικές πλατφόρμες συμφώνησαν στην παροχή κοινού αθλητικού περιεχομένου!

Διαβάστε επίσης: Ο Βέλντε, η «συμφωνία» του με τη Λεχ Πόζναν, ο Ολυμπιακός και τα… ισπανικά

Δηλαδή, οι συνδρομητές της μίας πλατφόρμας θα έχουν τη δυνατότητα από εδώ και πέρα να παρακολουθούν το αθλητικό περιεχόμενο και της άλλης, με μια μικρή προσαύξηση στο πακέτο συνδρομής.

Γεγονός που συμφέρει τους συνδρομητές, διότι όποιοι έχουν μόνο Cosmote ή μόνο Nova, θα μπορούν να βλέπουν πχ και τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ (Nova) και τους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού (Cosmote TV)!

Επίσης, οι συνδρομητές της Cosmote TV θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθούν όλους τους αγώνες της Euroleague, που σήμερα μεταδίδονται αποκλειστικά από τη Nova.

Κύριος σκοπός αυτής της συμφωνίας; Η καταπολέμηση της «πειρατείας», η οποία τα τελευταία χρόνια έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις.

Όσον αφορά όλα τα παραπάνω, από την Cosmote TV σχολιάζουν τα εξής:

«Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με τη Nova για τη σύναψη συμφωνίας αμοιβαίας χονδρικής διάθεσης των αθλητικών μας καναλιών. Η συμφωνία θα επιτρέψει στην Cosmote TV να προσφέρει νέα, βελτιωμένα πακέτα συνδρομητικής τηλεόρασης στους πελάτες της που θα περιλαμβάνουν περισσότερο αθλητικό περιερχόμενο με μία μόνο συνδρομή και σε πολύ ελκυστική τιμή.

Με τον τρόπο αυτό γίνεται κι ένα ουσιαστικό βήμα για την καταπολέμηση της πειρατείας, η οποία στρεβλώνει την αγορά απειλώντας την οικονομική επιβίωση των παροχών συνδρομητικής τηλεόρασης».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ