Κούλης Δουρέκας: Ανακοινώθηκε η… μεταγραφή στη Σαουδική Αραβια

Κούλης Δουρέκας: Ανακοινώθηκε η… μεταγραφή στη Σαουδική Αραβια

Με κάθε επισημότητα ο Κούλης Δουρέκας στη νέα του ομάδα.

Και επίσημα στη NEOM Sports Club της Σαουδικής Αραβίας, ο Κούλης Δουρέκας.

Ο επί σειρά παράγοντας του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου ενός κλαμπ που ξεκινά απο την δεύτερη εθνική κατηγορία με τη φιλοδοξία πολύ σύντομα να πρωταγωνιστεί στην πρώτη. Ο λόγος; Ότι ανήκει στον διάδοχο του θρόνου Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν Αλ Σαούντ.

«Έχω περάσει 5 ξεχωριστά χρόνια με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και είμαι απίστευτα ευγνώμων στον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη και τον κ. Μιλτιάδη Μαρινάκη για την πίστη τους σε μένα και την υποστήριξη που μου πρόσφεραν κατά τη διάρκεια της θητείας μου τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στη Νότιγχαμ.

Ονειρευόμασταν να επιστρέψουμε στην Πρέμιερ Λιγκ και πετύχαμε αυτό το όνειρο μετά από 23 δύσκολα χρόνια. Οι αφοσιωμένοι παίκτες, οι προπονητές, το τεχνικό επιτελείο και το διοικητικό επιτελείο που ήταν μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια κατέστησαν δυνατό αυτό το επίτευγμα. Το πιο σημαντικό, οφείλουμε αυτή την επιτυχία στους εξαιρετικούς οπαδούς μας, που καλωσόρισαν την οικογένειά μου και εμένα στο Νότιγχαμ.

Είμαι βαθιά ευγνώμων για την αμέριστη υποστήριξή τους. Καθώς προχωράω σε νέες προκλήσεις, θα αγαπώ πάντα τη Νότιγχαμ Φόρεστ και θα έχω για πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου για τον Ολυμπιακό», ανέφερε χθες ο Δουρέκας στην ανακοίνωση της αποχώρησής του απο τη Φόρεστ. Και πριν κλείσει ένα 24ωρο ήρθε και το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ