Legends 2004: «Ξεπερνάει τα όρια του κωμικού η ιστορία με τον Λουίς Φίγκο» (pics)

Legends 2004: «Ξεπερνάει τα όρια του κωμικού η ιστορία με τον Λουίς Φίγκο» (pics)

Η ανάρτηση των Legends 2004 για το φιλικό με τους UEFA All Stars

Αναμνήσεις από την ιστορική κατάκτηση του Euro ξύπνησε το σπουδαίο φιλικό των Legends του 2004 απέναντι στους UEFA All Stars για την συμπλήρωση των 20 χρόνων από το μεγαλύτερο θαύμα στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Οι αντίπαλοι των άλλοτε διεθνών κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 2-1, με τους παίκτες και των δύο ομάδων, να θυμίζουν κάτι από τα νιάτα τους. Το ματς που έγινε στη γεννέτειρα του Ότο Ρεχάγκελ, το Έσεν της Γερμανίας, είχε λίγο από όλα. Νοσταλγία, θέαμα, πειράγματα και φυσικά αποθέωση για τον Ότο Ρεχάγκελ και τους Legends.

Οι Legends 2004, λίγες μέρες μετά το φιλικό, έκαναν μία ανάρτηση στα social media, στην οποία ζήτησαν να σταματήσει ο ντόρος γύρω από τον Λουίς Φίγκο και το θέμα με τη χειραψία με τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση των Legends 2004:

«Οι 𝐋𝐄𝐆𝐄𝐍𝐃𝐒 𝟐𝟎𝟎𝟒 αισθανόμαστε την βαθιά υποχρέωση να ευχαριστήσουμε την UEFA και περισσότερο απ’ όλους τους UEFA ALL STARS για τη μεγάλη τιμή που μας έκαναν να συμμετάσχουν στον επετειακό φιλικό αγώνα για τα 20 χρόνια από την κατάκτηση του EURO 2004.

Αποτελεί υπερηφάνεια για εμάς το ότι είχαμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε την επέτειο της μεγαλύτερης επιτυχίας του ελληνικού ποδοσφαίρου μαζί με κορυφαίες προσωπικότητες του αθλήματος και τον ελληνισμό της Γερμανίας.
Για όλους εμάς θα ήταν περιττό, αλλά σε κάθε περίπτωση -λόγω της διάστασης που πήρε το θέμα χωρίς τον παραμικρό λόγο και φυσικά χωρίς δική μας ευθύνη- οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι ξεπερνάει τα όρια του κωμικού η ιστορία με τη δήθεν μη χειραψία του Luís Figo στον αρχηγό μας, Θοδωρής Ζαγοράκης. Αποτελεί προσωπική μας παράκληση να τελειώνει εδώ ο όποιος θόρυβος για ένα παντελώς ανυπόστατο περιστατικό.

Όχι μόνο δεν υπήρξε το παραμικρό θέμα με τον Πορτογάλο αρχηγό των UEFA ALL STARS, αλλά αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τον Luís Figo και για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, αλλά και για το σεβασμό και την εκτίμηση που έχει σταθερά επιδείξει απέναντί μας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ