Μαγεία στην άμμο στην Πλατεία Κοραή

Μοναδικό θέαμα στην Πλατεία Κοραή

Μοναδικό θέαμα προσφέρουν τις τελευταίες ημέρες στην Πλατεία Κοραή, στο κέντρο του Πειραιά, άσοι του ποδοσφαίρου -κι όχι μόνο- παίζοντας Footvolley.

Ένα καλοκαιρινό άθλημα προερχόμενο από τις παραλίες της Βραζιλίας, το οποίο έχει κερδίσει φίλους και στη χώρα μας. Το πανελλήνιο πρωτάθλημα συνεχίστηκε στον Πειραιά σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά και το θέαμα θα κορυφωθεί απόψε με τους τελικούς του τουρνουά των Stars, με πρώτο και μεγαλύτερο αστέρι τον αγαπημένο Ζιοβάνι, που είναι ένας από τους σπουδαιότερους ξένους που φόρεσαν την ερυθρόλευκη ριγωτή. Μαζί του ο Λουτσιάνο, ο Λεονάρντο, ο Ουέλιγκτον, ο Μιχάλης Μουρούτσος, ο Νίκος Στυλιανέσης, ο Mc Daddy κι άλλοι πολλοί.

Όπως κάθε ημέρα το παρών δίνει κι ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, αλλά κι ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού, Νίκος Γέμελος.

Το Σάββατο ήταν εκεί και ο Γιώργος Αμανατίδης που θυμήθηκε τα παλιά με τον Ζιοβάνι, ενώ στο πλευρό όλων ο πρόεδρος του Footvolley Ελλάδας, Μαρσέλο Ντα Κόστα.

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

“Μοναδικό θέαμα απολαύσαμε χθες, πρώτη ημέρα του Footvolley Stars στην πλατεία Κοραή, με σημαντικούς αθλητές, όπως ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα και ο Ολυμπιονίκης του Ταε Κβο Ντο, Μιχάλης Μουρούτσος, να κάνουν τα «μαγικά» τους στην άμμο και να καταχειροκροτούνται από τους θεατές. Ξεχώρισε όπως ήταν φυσικό η παρουσία του Τζιοβάνι. Ο Βραζιλιάνος Θρύλος του Ολυμπιακού επέστρεψε στον Πειραιά και απέδειξε πως είναι ακόμα σε τρομερή φόρμα. Είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο κυρίως στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, στους Πειραιώτες, αλλά και σε όλους τους Έλληνες. Κι αυτό γιατί συνδύαζε ποδοσφαιρικό ταλέντο και άψογο χαρακτήρα” .

@Η διοργάνωση συνεχίζεται και σήμερα στην πλατεία Κοραή στις 7:30 μ.μ., η είσοδος είναι ελεύθερη. Μπορείτε επίσης να την παρακολουθήσετε ζωντανά στο One Channel καθώς και στον εξής σύνδεσμο:

Χορηγός επικοινωνίας: in.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από