Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού ανακοίνωσαν φιλικό με την Μύκονο προς τιμήν του Σάββα Θεοδωρίδη

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού ανακοίνωσαν φιλικό με την Μύκονο προς τιμήν του Σάββα Θεοδωρίδη

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού με επίσημη ανακοίνωσή του, γνωστοποίησε ότι οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν φιλική αναμέτρηση με τους βετεράνους της Μυκόνου, προς τιμήν του Σάββα Θεοδωρίδη

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, προχώρησαν σε μία ιδιαίτερη πρωτοβουλία αφού θα δώσει φιλική αναμέτρηση με τους βετεράνους της Μυκόνου, προς τιμήν του αείμνηστου Σάββα Θεοδωρίδη.

Οι ερυθρόλευκοι την προσεχή Δευτέρα (20/5,19:00) θα δώσουν το 695ο παιχνίδι τους, όπου θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο της Προοδευτικής την Μύκονο. Μάλιστα, ο Σύνδεσμος των Βετεράνων κάνει κάλεσμα στον κόσμο, προκειμένου να δώσει το «παρών» στην Νίκαια.

Διαβάστε επίσης: O Όρτα και η «σιδερένια» μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Βετεράνων του Ολυμπιακού:

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. «Την Δευτέρα 20/5 και ώρα 19.00 με ώρα προσέλευσης 18:15 στο γήπεδο Νίκαιας (Προοδευτικής) η ποδοσφαιρική ομάδα του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού θα αγωνιστεί με κάθε επισημότητα για 695η φορά με την ομάδα των βετεράνων της Μυκόνου προς τιμήν του θρυλικού Σάββα Θεοδωρίδη και η παρουσία σας είναι σημαντική για την επιτυχία του αγώνα. Επόμενος αγώνας Δευτέρα 27/5 στην ιστορική Νεμέα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ