Ίντερ – Λάτσιο 3-0: Με περίπατο στον τελικό του Σούπερ Καπ

Η Ίντερ νίκησε εύκολα με 3-0 τη Λάτσιο και προκρίθηκε στον τελικό του Σούπερ Καπ όπου την περίμενε ήδη η Νάπολι.

Στον τελικό του ιταλικού Σούπερ Καπ προκρίθηκε η Ίντερ που νίκησε άνετα με 3-0 τη Λάτσιο και θα παίξει για την κούπα με τη Νάπολι. Ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα γκολ έχασαν οι «νερατζούρι» που ήταν καταιγιστικοί, ενώ για την ομάδα του Σάρι στον πάγκο έμεινε ο Μανδάς.

Στο 7ο λεπτό ο Μπαρέλα έβγαλε τη σέντρα και ο Τουράμ αστόχησε με κεφαλιά ενώ δέκα λεπτά μετά ήρθε το 1-0 με κοντινό πλασέ του Τουράμ από τακουνάκι του Ντιμάρκο. Στο 35′ η Ίντερ είχε δοκάρι με σουτ του Τσαλχάνογλου και μέχρι το ημίχρονο είχε τουλάχιστον δύο ακόμη καλές στιγμές για γκολ.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός θέλει τον Γκονσάλο Μπόρζες της Πόρτο» (vid)

Το 2-0 ήρθε τελικά στο 50′ με εκτέλεση πέναλτι του Τσαλχάνογλου και στο 52′ η Ίντερ είχε νέο δοκάρι με τον Μπαρέλα. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Φρατέζι από ασίστ του Μχιταριάν στο 87′.

Ίντερ: Ζόμερ, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Ντιμάρκο, Παβάρ, Μχιταριάν, Μπαζτόνι (66’ Ντε Φράι), Τσαλχάνογλου (81’ Ασλάνι), Μπαρέλα (66’ Φρατέζι), Τουράμ (74’ Σάντσες), Λαουτάρο Μαρτίνες (74’ Αρναούτοβιτς)

Λάτσιο: Προβεντέλ, Μάρουσιτς (66’ Πελεγκρίνι), Ρομανιόλι, Βεσίνο, Λατσάρι (81’ Χισάι), Άντερσον, Γκεντουζί (51’ Αλμπέρτο), Ροβέλα (51’ Κατάλντι), Τζακάνι, Ιμόμπιλε, Πέδρο (66’ Ίζακσεν)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από