Έγραψε ιστορία ο Άλβαρεζ: Πέτυχε το γρηγορότερο γκολ στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων Συλλόγων

Έγραψε ιστορία ο Άλβαρεζ: Πέτυχε το γρηγορότερο γκολ στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων Συλλόγων

Ο Χουλιάν Άλβαρεζ έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων κόντρα στη Φλουμινένσε αφού πέτυχε το γρηγορότερο γκολ στην ιστορία του θεσμού.

Ο Χουλιάν Άλβαρεζ έγραψε το όνομα του με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων Συλλόγων και της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Αργεντινός επιθετικός ξεκίνησε βασικός στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Φλουμινένσε και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στα 40 δευτερόλεπτα του αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Επεισόδιο με Αθανασιάδη και οπαδούς της ΑΕΚ έξω από το γήπεδο του Πανσερραϊκού

Αυτό είναι το πιο γρήγορο γκολ που έχει σημειωθεί ποτέ στην ιστορία της διοργάνωσης, με τον Άλβαρεζ να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά με το στήθος μετά το εξαιρετικό μακρινό σουτ του Λιούις, που σταμάτησε στο δοκάρι.

Παράλληλα ο Άλβαρεζ έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ καθώς γίνεται ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Premier League, που σκοράρει με αγγλικό σύλλογο σε 6 διαφορετικές διοργανώσεις (Premier League, Champions League, Carabao Cup, FA Cup, Community Chield και Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ