Προτάθηκε και ο Τζιανέτι στον Ολυμπιακό – Όλα τα δεδομένα

Προτάθηκε και ο Τζιανέτι στον Ολυμπιακό – Όλα τα δεδομένα

Το όνομα του Λαουτάρο Τζιανέτι, ήρθε να προστεθεί στη λίστα τον κεντρικών αμυντικών που προτείνονται στον Ολυμπιακό.

Άλλο ένα όνομα έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας. Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ο Λαουτάρο Τζιανέτι ο οποίος αγωνίζεται στη Βελές, προτάθηκε στους «ερυθρόλευκους».

Ο 30χρονος αμυντικός, είναι βασικότατο στέλεχος της ομάδας από την Αργεντινή, όντας μάλιστα και αρχηγός της.

Διαβάστε επίσης: Ο Μαρτίνεθ έστειλε μήνυμα για το 8 στα 8 στους παίκτες του – Η… προειδοποίηση για την επιστροφή στο Ρέντη

Έχει ιταλικό διαβατήριο κάτι που παίζει ρόλο καθώς στον Ολυμπιακό ήδη υπάρχει μεγάλος αριθμός ξένων παικτών χωρίς κοινοτικό διαβατήριο, ενώ το γεγονός πως έχει συμβόλαιο μέχρι και το τέλος του Δεκεμβρίου σημαίνει πως οι Πειραιώτες αν αποφασίσουν να κινηθούν για τον Τζιανέτι, δεν θα χρειαστεί να μιλήσουν με την ομάδα του.

Ο Τζιανέτι γνωρίζεται πολύ καλά τον Ορτέγκα, καθώς ήταν συμπαίκτες, παρόλα αυτά υπάρχουν πληροφορίες που τον θέλουν να είναι στο στόχαστρο και άλλων ομάδων, όπως η Λάτσιο.

Οι Πειραιώτες έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στην αγορά της λατινικής Αμερικής, μεταξύ άλλων, για να βρουν κεντρικό αμυντικό που όπως φαίνεται είναι στις βασικές επιλογές τους για την ενίσχυση του ρόστερ τους τον προσεχη Ιανουάριο.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ