Άρης: Οι «γρίφοι» στην ενδεκάδα

Άρης: Οι «γρίφοι» στην ενδεκάδα

Ο Άκης Μάντζιος συνεχίζει τις δοκιμές του σε ότι αφορά την ενδεκάδα του κυριακάτικου (29/10) εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, χωρίς να έχει αποφασίσει ακόμα για συγκεκριμένες θέσεις.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη για την κυριακάτικη (29/10) αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ ο Άκης Μάντζιος θα συνεχίσει τις δοκιμές του στην ενδεκάδα, έχοντας διλήμματα σε συγκεκριμένες θέσεις.

Ο Νταρίντα είναι πιθανόν να επιστρέψει στο βασικό σχήμα, ενώ αποτελεί ερωτηματικό το αν θα αντικαταστήσει τον Τζούρασεκ ή τον Πάρδο. Ακόμα, ο Μενέντες φαίνεται να έχει χάσει έδαφος μετά τη μέτρια εμφάνιση του κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Διαβάστε επίσης: Ας κοιτάξει το πρωτάθλημα στο χορτάρι και ας αφήσει τα «χαρτιά» και τα δικαστήρια στους άλλους…

Δεν αποκλείεται στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής να ξεκινήσει ο Παναγίδης, ενώ υπάρχει, βέβαια και η εναλλακτική του Κάρλσον. Αντίθετα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά.

Τέλος, οι Μοντόγια και Οντουμπάζιο διεκδικούν τη θέση στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, με τον τελευταίο να φαίνεται οτι έχει μικρό προβάδισμα. Όλα, βέβαια, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες, στις τελικές δοκιμές που θα κάνει ο τεχνικός του Άρη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ