Μόνο πίσω από τον Πεπ Γκουαρδιόλα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ!

Μόνο πίσω από τον Πεπ Γκουαρδιόλα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ!

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στον Ολυμπιακό και βρίσκεται πίσω από τον Πεπ Γκουαρδιόλα σε μία ιδιαίτερη λίστα.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν στον Ολυμπιακό έχοντας τους «ερυθρόλευκους» στην πρώτη θέση της Super League μετά από 7 αγωνιστικές.

Κατάφερε επίσης να εξασφαλίσει την είσοδο στους ομίλους τους Europa League, αφού απέκλεισε Γκενκ και Τσουκαρίτσκι. Ο απολογισμός του μέχρι στιγμής «γράφει» 9 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόνο 1 ήττα κατατάσσοντάς τον δεύτερο σε μία ιδιαίτερη λίστα πίσω από τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Διαβάστε επίσης: Λαρεντζάκης για Σλούκα: «Πάντα μεγάλο το κίνητρο, ειδικά όταν γίνεται τέτοια μετακίνηση»

Σύμφωνα με το «Transfermarkt», ο Μαρτινέθ βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 2,31 πόντους μέσο όρο για Ισπανούς που δουλεύουν σε ομάδες εκτός της πατρίδας τους. Πρώτος είναι ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι με 2,33 ενώ οι Μικέλ Αρτέτα της Άρσεναλ και Τσάβι Αλόνσο της Λεβεκούζεν είναι μερικά από τα σπουδαία ονόματα που κοσμούν τη λίστα.

Βλέπουμε ότι δεν είναι μία τυχαία λίστα στην οποία μπαίνει όποιος θέλει. Έτσι λοιπόν δικαιώνεται η δουλειά που οδήγησε στο καλό ξεκίνημα του Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό βάσει νούμερων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ