Τουρκία : Κατέθεσε υποψηφιότητα για το Euro 2024

Τουρκία : Κατέθεσε υποψηφιότητα για το Euro 2024

Οι Τούρκοι κατέθεσαν τον φάκελο με τον οποίο διεκδικούν την διοργάνωση της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2024.

Η Τουρκία διεκδικεί την διοργάνωση της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου το 2024 και η γειτονική χώρα κατέθεσε στην UEFA τον φάκελο με τον οποίο επισημοποιεί την υποψηφιότητα της. Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί πως αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη φορά που η Τουρκία διεκδικεί την διοργάνωση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και όλα δείχνουν πως ούτε τώρα θα καταφέρει τον στόχο της.

«’Εχουν δοθεί όλες οι απαραίτητες εγγυήσεις και θεωρούμε πως μπορούμε να εγγυηθούμε την οικονομική επιτυχία της διοργάνωσης, τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Γιλντιρίμ Ντεμιρορέν. Βέβαια θα πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι υποψηφιότητα για την διοργάνωση του Euro 2024 έχει θέσει και η  Γερμανία και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η UEFA θα αναθέσει την διεξαγωγή της διοργάνωσης στους Γερμανούς. Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα συνεδριάσει στις 27 Σεπτεμβρίου για ν’ ανακοινώσει την απόφαση της.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ