Ο πρώτος τίτλος χάθηκε για τον Ρονάλντο στη Σ. Αραβία: Η Αλ Νασρ έφαγε τρία από την Αλ Ιτιχάντ στον ημιτελικό του Σούμπερ Καπ (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν βρήκε δίχτυα και η Αλ Νασρ ηττήθηκε με 3-1 από την Αλ Ιτιχάντ στον ημιτελικό του Super Cup της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε στο δεύτερο επίσημο ματς με την φανέλα της Αλ Νασρ και η ομάδα του απέτυχε να προκριθεί στον τελικό του Super Cup.

Στο δεύτερο χρονικά ημιτελικό της διοργάνωσης, που διεξήχθη στο «Κινγκ Φαρντ» του Ριάντ, η Αλ Ιτιχάντ επικράτησε με 3-1 της Αλ Νασρ κι εξασφάλισε το «εισιτήριο» γοια τον τελικό της Κυριακής (29/01), όπου θα αντιμετωπίσει την Αλ Φέιχα (με γκολ του Παουλίνιο στο 21΄ νίκησε 1-0 την Αλ Χιλάλ).

Διαβάστε επίσης: Ο Θρύλος της Ευρώπης για 15η φορά σε ημιτελικά!

Στον αγώνα με την Αλ Ιτιχάντ ο CR7 είχε κάποιες επιθετικές προσπάθειες, αλλά δεν ήταν απειλητικός προς την αντίπαλη εστία. Ο Ρομαρίνιο με γκολ και ασίστ ήταν ο πρωταγωνιστής των νικητών. Παρά τη μείωση του σκορ από τον Ταλίσκα, στις καθυστερήσεις του ματς ο Μουχανάντ αλ Σανκιτί «σφράγισε» την πρόκριση της Αλ Ιτιχάντ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από