Άρης – Μπόκα Τζούνιορς: «Θέλω να μείνω και να αλλάξω πολλά» λέει ο Νέτο

Άρης – Μπόκα Τζούνιορς: «Θέλω να μείνω και να αλλάξω πολλά» λέει ο Νέτο

Ο Βραζιλιάνος μπακ παρουσιάστηκε συγκινημένος στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε ότι θα ήθελε να παραμείνει στους «κίτρινους» για πολλά πολλά χρόνια.

Τους παίκτες του Άρη στη συνέντευξη Τύπου, εκπροσώπησε ο Ντάρσι Νέτο, μετά το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τη Μπόκα Τζούνιορς.

Ο έμπειρος Βραζιλιάνος μπακ αναφέρθηκε στα όσα έζησε απόψε κόντρα στην ομάδα-θρύλο της Αργεντινής, εκφράζοντας την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα και μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νέτο:

Για το παιχνίδι και την ατμόσφαιρα: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος. Πάνω-κάτω ήξερα τι να περιμένω. Ζήσαμε πάλι μία μεγάλη γιορτή και ελπίζω οι παίκτες της Μπόκα να το ευχαριστήθηκαν όσο εμείς».

Για το μέλλον του στο σύλλογο: «Η αλήθεια είναι ότι βρίσκομαι πολλά χρόνια εδώ, γιατί αγαπώ την ομάδα. Ξέρω κάθε κομμάτι του γηπέδου. Πραγματικά θα ήθελα μείνω και να αλλάξω πολλά, διότι η ομάδα αξίζει κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που βιώνει σήμερα. Και ας είναι από άλλο πόστο».

Για το γεγονός ότι κατάφερε και «έβγαλε» ολόκληρο το 90λεπτο: «Συνήθως μέχρι τώρα έπαιζα μικρά διαστήματα. Εγώ θέλω να παίζω και γι αυτό δουλεύω κάθε μέρα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ