Άρης – Μπόκα Τζούνιορς: Σπανός: «Ευκαιρία αυτό το φιλικό να καταλάβουν μερικοί τι εστί Άρης» (vid)

Άρης – Μπόκα Τζούνιορς: Σπανός: «Ευκαιρία αυτό το φιλικό να καταλάβουν μερικοί τι εστί Άρης» (vid)

Κάτι παραπάνω από ένα... φιλικό είναι αυτό που θα γίνει ανάμεσα στον Άρη και την Μπόκα Τζούνιορς σύμφωνα με τον τεχνικό της ελληνικής ομάδας, Δημήτρη Σπανό.

Όλος ο κόσμος του Άρη -και όχι μόνο- περιμένει το φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του Δημήτρη Σπανού.

Ο τεχνικός της ελληνικής ομάδας, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, μία μέρα πριν το ματς με τους Αργεντινούς, υπογράμμισε πως είναι μία καλή ευκαιρία για μερικούς να καταλάβουν τι εστί… Άρης.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο τεχνικός του Άρη:

«Είναι ευλογία Θεού για μένα αυτό το φιλικό παιχνίδι απέναντι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο. Μόνο στον Άρη θα μπορούσα να το ζήσω αυτό. Ευχόμαστε το φιλικό αύριο να είναι αντάξιο των προσδοκιών του κόσμου που θα γεμίσει το γήπεδο. Είναι τιμή για όλους να τους υποδεχθούμε με τον καλύτερο τρόπο. Είναι μία ευκαιρία για την ομάδα μας, για τα νέα παιδιά, τους νέους ανθρώπους στον οργανισμό Άρη να καταλάβουν τι εστί… Άρης! Να ευχαριστήσω τον κ. Σκιάβι που δέχθηκε να έρθει και να του ευχηθώ με όλη μου την καρδιά στο επόμενο φιλικό με την Μπόκα, το βιογραφικό του να είναι γεμάτο τίτλους».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ