Γεμίζουν ξανά τα γήπεδα στην Ολλανδία

Επιστροφή στην κανονικότητα για το ποδόσφαιρο της Ολλανδίας, αφού από την Παρασκευή 18/2 τα γήπεδα της χώρας θα μπορούν να ξαναγεμίσουν με φιλάθλους.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους οπαδούς στην Ολλανδία, καθώς από την Παρασκευή 18/2 θα έχουν τη δυνατότητα να γεμίσουν ξανά τα γήπεδα.

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της χώρας, το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε την άρση των μέτρων  κατά του κορωνοϊού που αφορούν την περιορισμένη προσέλευση φιλάθλων στους αθλητικούς χώρους.

Να θυμίσουμε πως από τις 25 Ιανουαρίου επιτρέπονται φίλαθλοι μόνο στο 1/3 της χωρητικότητας των γηπέδων. Από την ερχόμενη Παρασκευή δεν θα είναι αναγκαία η τήρηση του 1.5 μέτρου απόστασης από φίλαθλο σε φίλαθλο, ωστόσο καθένας που θα θέλει να παρακολουθήσει από κοντά κάποιον αγώνα, θα πρέπει να έχει το απαραίτητο «corona ticket».

Έτσι, το πρώτο παιχνίδι που αναμένεται να γίνει σε γεμάτο γήπεδο, θα είναι αυτό ανάμεσα στη Φορτούνα Σιτάρντ των Σιόβα και Σάμαρη, με την Σπάρτα Ρότερνταμ (18/2, 21:00), για την 23η αγωνιστική της Eredivisie.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από