Τρίκαλα – Άρης, Σπανός: «Μεγάλη νίκη για τον Άρη»

Τρίκαλα – Άρης, Σπανός: «Μεγάλη νίκη για τον Άρη»

Μεγάλη χαρακτήρισε τη νίκη του Άρη στα Τρίκαλα ο Δημήτρης Σπανός, σπεύδοντας ωστόσο να χαμηλώσεις τους τόνους ενόψει της επόμενης αναμέτρησης.

Ο Άρης πέτυχε μια σπουδαία νίκη στα Τρίκαλα με 1-0 και ο Δημήτρης Σπανός έκανε λόγο για ένα μεγάλο αποτέλεσμα για την ομάδα του μετά το τέλος του ματς.

«Μια μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Σίγουρα από αυτό το γήπεδο δεν θα περάσουν εύκολα άλλες ομάδες. Τώρα το παιχνίδι τελείωσε και στόχος μας ειναι η επόμενη νίκη. Συνεχίζουμε, κοιτάμε το επόμενο ματς», είπε χαρακτηριστικά ο Ελληνας τεχνικός στις πρώτες του δηλώσεις στην κρατική τηλεόραση.

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου σημείωσε:

«Θεωρώ πως ήταν ένα κλειστό παιχνίδι. Στην ουσία υπήρξαν ένα γκολ και μία φάση δική μας και αν δεν κάνω λάθος δυο φάσεις από την αντίπαλη ομάδα».

Για την εμφάνιση του Άρη είπε: «Η διαχείριση του αγώνα για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντική. Δεν εμφανιστήκαμε συγκεντρωμένοι όπως άλλες φορές, δεν είχαμε την κατοχή που θα θέλαμε και γενικά ήταν μία μέτρια εμφάνιση. Όταν η μέτρια εμφάνιση του Αρη συνοδεύεται από νίκη είμαστε σε σωστό δρόμο. Το έχω πει από την αρχή. Αυτές οι ομάδες τρέφονται από την νίκη. Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί αυτό είναι η Football League. Όμως πρέπει να βελτιωθούμε».

Για τον αντίπαλο είπε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία εξαιρετική και γρήγορη ομάδα, η οποία έχει δουλέψει αρκετά και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Συμβουλεύω τον αντίπαλο προπονητή να συνεχίσει, να κάνει ότι χρειαστεί για να βελτιωθεί η ομάδα του. Έχει όλα τα εφόδια και θα πάει καλά και θα πετύχει τους στόχους της η ομάδα».

Για την Μπόκα: «Έχουμε ένα ματς την Τετάρτη το οποίο είναι για εμάς μεγάλη ευκαιρία. Να μάθουν οι νέοι και να θυμηθούν οι παλιοί, τι εστί Αρης, τι εστί Κλεάνθης Βικελίδης και τι εστί ο κόσμος του.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ