Τρίκαλα – Αρης 0-1

Τρίκαλα – Αρης 0-1

Με φοβερό σουτ του Μπάμπη Παυλίδη στο 90ο λεπτό, ο Αρης έφυγε με ένα σπουδαίο διπλό από την δύσκολη έδρα των Τρικάλων!

Τεράστια νίκη από πλευράς ψυχολογίας κυρίως, πέτυχε ο Άρης, καθώς σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή των Τρικάλων, επικράτησε με 1-0 για την 2η αγωνιστική της Football League. Χρυσός σκόρερ για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού, ο Μπάμπης Παυλίδης (πέρασε αλλαγή στο 79’) με εκπληκτικό γκολ στο 90ο λεπτό!

Στους 6 βαθμούς πλέον οι Θεσσαλονικείς, που μπορεί να μην έπιασαν καλή απόδοση στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, ωστόσο πήραν τους βαθμούς της νίκης και κυρίως έστειλαν μήνυμα στις άλλες ομάδες που διεκδικούν την άνοδο.

Δεύτερη σερί ήττα για τα Τρίκαλα που δεν μπόρεσαν να προβληματίσουν ιδιαίτερα τον μεγάλο αντίπαλό τους.

Κακό το πρώτο ημίχρονο
Ενα κακό παιχνίδι είδαμε στο πρώτο ημίχρονο. Λίγες φάσεις, παιχνίδι κέντρου, με τις δύο ομάδες να διακρίνονται μόνο για την σωστή μεσοαμυντική τους λειτουργία. Ο Αρης, μετά το δυναμικό ξεκίνημα των Τρικάλων, πήρε την κατοχή της μπάλας (44%-56%) ωστόσο η αλήθεια είναι ότι οι φορές που «πάτησε» στην αντίπαλη περιοχή ήταν λίγες.

Τα Τρίκαλα από την πλευρά τους που κέρδισαν αρκετά στημένα, είχαν μια καλή στιγμή με ένα σουτ του Τσιάρα στο 41’, το οποίος όμως έφυγε λίγο άουτ. Ο Αρης δεν είχε καλή ανάπτυξη, δεν είχε ατομικές ενέργειες και η πραγματικότητα είναι ότι δεν είχε ούτε μια τελική. Ωστόσο στα τελευταία δέκα λεπτά που η ομάδα του Δημήτρη Σπανού κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και βγήκε μπροστά, κατάφερε να «ανησυχήσει» τη ομάδα του Αντωνίου.

Βελτιωμένος στο Β’ μέρος, «λύτρωση»
Στο δεύτερο μέρος ο Άρης είχε καλύτερο ρυθμό, καλύτερη ανάπτυξη, δεν επέτρεψε στα Τρίκαλα να τον απειλήσουν σχεδόν καθόλου, όμως και πάλι δεν ήταν είχε τελικές φάσεις. Ουσιαστικά η ομάδα του Σπανού είχε μια φάση, αυτή του 48’ με την κούρσα 60 μέτρων και το σουτ του Πασά, που όμως δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια και δικαιώθηκαν στο 90’. Μετά από μια φάση διαρκείας που ξεκίνησε από εκτέλεση φάουλ του Μπαργκάν, ο Παυλίδης έπιασε ένα ασύλληπτο σουτ από πλάγια αριστερά μέσα από την περιοχή με το οποίο «σκότωσε» τον Αποστολίδη!

Στη συνέχεια ήρθε το ξέσπασμα του σκόρερ του Άρη που έτρεξε στους περίπου 200 οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν στα Τρίκαλα για να πανηγυρίσουν μαζί. Φυσικά η κίτρινη κάρτα που δέθηκε καθώς έβγαλε τη φανέλα του, ήταν το τελευταίο που τον απασχολούσε εκείνη τη στιγμή…

Σκόρερ: 90’ Παυλίδης
Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)
Κίτρινες: 75’ Τσίπρας, 87’ Τσιάρας, 89’ Πάνος – 18’ Σόουζα, 64’Πλατέλλας, 90+1’ Παυλίδης, 90+2’
Κόκκινες: –

Τρίκαλα (Σ. Αντωνίου): Aποστολίδης, Βέρτζος, Κοτσώνης, Πάνος, Γκόλιας, Τόμιτς (62΄Ντίνας), Ανδρεόπουλος, Τσιάρας, Μίλιεβιτς (71΄Μπουντόπουλος), Τσίπρας, Καπός
Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Σόουζα, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Μουμίν, Νίκιτς (51΄Ιντζόγλου), Πασάς, Κάσσος (74΄Μπαργκάν), Πλατέλλας (79΄Παυλίδης), Διαμαντόπουλος.

Θυμηθείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ