Τρίκαλα – Αρης: Χωρίς Βαλεριάνο και Τσουμάνη

Σημαντικό παιχνίδι για τους κίτρινους που θέλουν τη νίκη έτσι ώστε να κάνουν το 2Χ2 στο πρωτάθλημα και να παραμείνουν «αλώβητοι» στον φετινό «μαραθώνιο».

Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί την Κυριακή (5/11, 15:00-ΕΤ3) στα Τρίκαλα ο Αρης, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα Τρίκαλα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Football League.

Ο λόγος για τους Γιώργος Βαλεριάνος και Νίκο Τσουμάνη που δεν κατάφερα να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών τους και έτσι τέθηκαν νοκ-άουτ από το σημαντικό αυτός ματς.
Και λέμε σημαντικό, καθώς μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη μόλις στη 2η στροφή του πρωταθλήματος, ωστόσο από θέμα ψυχολογίας, το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου ματς θα είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για τους κίτρινους.

Όχι πως αν έρθει αρνητικό αποτέλεσμα στο Χαριλάου θα τα… βάψουν μαύρα, αλλά όπως και να το κάνουμε αν ο Αρης περάσει με «τρίποντο» από την έδρα των Θεσσαλών, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού θα έχει άλλο «αέρα» στη συνέχεια.

Εξάλλου η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το Σάββατο (4/1) με μία προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, με τον Ελληνα τεχνικό να ανακοινώνει στη συνέχεια την αποστολή, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:
Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Ντάρσι Νέτο, Ούγκο Σόουζα, Νίκιτς, Στεφάνοβιτς, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Πλατέλλας, Πασάς, Κάσσος, Καπνίδης, Τζανακάκης, Μπούρμπος, Μαραγκός, Μουμίν, Παυλίδης, Μπαργκάν, Ντούνης.

Να σημειώσουμε οτι ο Αρης θα έχει και τη συμπαράσταση αρκετών οπαδών του, καθώς μπορεί να υπάρχει απαγόρευση μετακινήσεων ωστόσο και από την πλευρά της η ΠΑΕ Τρίκαλα δείχνει διατεθειμένη να εξυπηρετήσει τους εκδρομείς των κίτρινων, συνεπώς θα υπάρχει ειδικά θύρα για τους φίλους των φιλοξενούμενων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από