Βέλλιος: Υπέγραψε για δύο χρόνια στην Ακαντέμικα Κλιντσένι .

Βέλλιος: Υπέγραψε για δύο χρόνια στην Ακαντέμικα Κλιντσένι .

Ο Βέλλιος έμεινε ελεύθερος από την ιταλική Άσκολι και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην ρουμανική Ακαντέμικα Κλιντσένι.

Ο Απόστολος Βέλλιος από την νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα αγωνίζεται στο ρουμανικό πρωτάθλημα, καθώς συμφώνησε με την Ακαντέμικα Κλιντσέτι. Ο διεθνής επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια. Την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας με την ομάδα της Άσκολι , είχε εφτά συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μια στο κύπελο απέναντι στην Περούτζια. Μετά από μια μέτρια χρονιά στην Ιταλία πήρε την απόφαση να αναζητήσει αλλού την τύχη του και φαίνεται πως την βρήκε στην ρουμανική Ακαντέμικα Κλιντσέτι.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Βέλλιος έκανε τις εξής δηλώσεις:

«Η περασμένη σεζόν ήταν πολύ δύσκολη για μένα. Ήθελα να μείνω ελεύθερος για να κάνω το καλύτερο δυνατό για την καριέρα μου και να πάρω την πιο σωστή απόφαση για το επόμενο βήμα. Είναι η πρώτη φορά που παίζω στη Ρουμανία. Είναι πολύ σημαντικό για έναν επιθετικό να σκοράρει. Και όπως κάθε επιθετικός, θέλω να σκοράρω σε κάθε παιχνίδι. Θα δώσω τα πάντα στην προπόνηση και τους αγώνες και ελπίζω να πετύχω να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει σε μια θέση όσο το δυνατόν υψηλότερη στην κατάταξη».

Μάλιστα, σήμερα ο Έλληνας επιθετικός ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό  Ιnstagram λέγοντας:

«Νέα πρόκληση για έμενα. Δεν μπορώ να περιμένω για να αρχίσω να φοράω τα αγαπημένα μου χρώματα».

Ο Απόστολος Βέλλιος είναι γεννημένος στις 8 Ιανουαρίου 1992 (29 ετών) στην Θεσσαλονίκη. Ο Βέλλιος ξεκίνησε την καριέρα του στον Ηρακλή υπογράφοντας το πρώτο του  επαγγελματικό συμβόλαιο το 2008. Το 2011 πήρε μεταγραφή για την αγγλική Έβερτον, όπου παρέμεινε μέχρι το 2014.

Τον Μάρτιο του 2014 παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Μλάκμπουλ. Τον Ιούλιο του 2014 υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη βελγική Λιρς. Ένα χρόνο αργότερα επέστρεψε στην Ελλάδα και πάλι για λογαριασμό του Ηρακλή. Το καλοκαίρι του 2016 ήρθε η πρόταση απο την Νότιγχαμ Φόρεστ ύψους 1,2 εκατ. ευρώ.

  Την σεζόν 2018-2019 αγωνίστηκε με την  Βάασλαντ-Μπέβερεν. Την σεζόν 2019-2020 επέστρεψε πάλι στην Ελλάδα αυτή την φορά για λογαριασμό του Ατρόμητου, όπου πραγματοποίησε συνολικά 27 εμφανίσεις. 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ