Τελειώνει από την Αλ Χιλάλ ο Λουτσέσκου (pics)

Τελειώνει από την Αλ Χιλάλ ο Λουτσέσκου (pics)

Σε εξέλιξη κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο στην Αλ Χιλάλ όπου θα αποφασιστεί το μέλλον του Ραζβάν Λουτσέσκου στην ομάδα. Πιθανότερο σενάριο το «διαζύγιο» με τον Ρουμάνο τεχνικό.

Με το… 1,5 πόδι εκτός Αλ Χιλάλ φαίνεται πως βρίσκεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου σύμφωνα με όσα αναφέρουν ΜΜΕ από τη Σαουδική Αραβία και τη Ρουμανία.

Η νέα ήττα της ομάδας του, από την Άμπχα (2-3) και η γενικότερη κακή πορεία της Αλ Χιλάλ φέτος έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται ακόμη σήμερα να υπάρξει «διαζύγιο» αφού είναι σε εξέλιξη διοικητικό συμβούλιο που θα κρίνει το μέλλον του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης της Αλ Χιλάλ αμέσως μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με την Άμπχα κατέβηκε στα αποδυτήρια και κλειδώθηκε εκεί με τον Λουτσέσκου για να συζητήσουν, πιθανότατα τη λήξη της συνεργασίας. Είχαν προηγηθεί μάλιστα και δηλώσεις του Λουτσέσκου κατά κάποιων ποδοσφαιριστών του, ότι «είναι σε λήθαργο» το τελευταίο διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λουτσέσκου είχε αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2019 κάνοντας αποδεκτή την πρόταση των Αράβων και βρίσκεται εκεί τον τελευταίο 1,5 χρόνο, κατακτώντας και το ασιατικό Champions League. Όπως όλα δείχνουν όμως, σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ